Українська Канада
-
-
Тобто байден, який фактично провокує вторгнення, не дає дозвіл наносити удари, саботує виділену конгресом допомогу, забороняє іншим країнам поставляти зброю, просить не бамбіти нпз, забороняє продавати Європі газ, під час спроби перевороту на болотах просить нічого не робити і т.д. у вашій парадигмі друг чи ворог нашого ворога?
-
Так, ще раз: чому він мав щось робити? Я навіть не буду казати що, при ньому зняли заборону на постачання летальної зброї України, поставили джавелини, нафта була по 60, вагнерів розвалив в Сирії і т.п. Але знову таки керуючись вашою логікою, що тоді зробив бідося і гаріс для того, як ви кажете "повернула свою незалежність"?
-
Бачив який там Ленд Ліз підписали два роки тому?)) ще трохи і все, путін буде інтервʼю давати з Мінську в казати Астанавітєсь
-
Слухайте, а чому Трамп взагалі має щось робити для України? Здається гранти йдуть від іншої партії, але ця партія тупо кинула, а всі далі продовжують казати який бідося рятівник України... Він не поставляє і половини від того, що виділив конгрес лише запевняє у чомусь і забороняє іншим країнам поставляти. Якби українці не очікували допомоги (привіт ленд ліз) то вже б самі почали робити всю зброю, а то на третій рік війни чиновники здогадались, що можна зброю під землею робити...
-
Це ж не слова Харріс про трильйон в економіку чистої енергії, це інше Я думаю там близько квадрильйону навіть 🙂🌚