Українська Канада
-
Так, ще раз: чому він мав щось робити? Я навіть не буду казати що, при ньому зняли заборону на постачання летальної зброї України, поставили джавелини, нафта була по 60, вагнерів розвалив в Сирії і т.п. Але знову таки керуючись вашою логікою, що тоді зробив бідося і гаріс для того, як ви кажете "повернула свою незалежність"?
-
Бачив який там Ленд Ліз підписали два роки тому?)) ще трохи і все, путін буде інтервʼю давати з Мінську в казати Астанавітєсь
-
Слухайте, а чому Трамп взагалі має щось робити для України? Здається гранти йдуть від іншої партії, але ця партія тупо кинула, а всі далі продовжують казати який бідося рятівник України... Він не поставляє і половини від того, що виділив конгрес лише запевняє у чомусь і забороняє іншим країнам поставляти. Якби українці не очікували допомоги (привіт ленд ліз) то вже б самі почали робити всю зброю, а то на третій рік війни чиновники здогадались, що можна зброю під землею робити...
-
Це ж не слова Харріс про трильйон в економіку чистої енергії, це інше Я думаю там близько квадрильйону навіть 🙂🌚
-
Всім дзену))))
-
Перечитайте ще раз те, що я написав Я написав про те, що Штати все знали заздалегідь, і ні слова про Майдан
-
Взагалі я можу дивитися тільки зі своєї точки зору) І всім кто в ситуації як я (а я не думаю що з присутніх тут багато в іншій ситуації) Трамп ніяк не вигідний Та і мені достатньо фрази: мігранти виявляються домашніх улюбленців їдять, від наколотих апельсинів нічого веселішого не чув
-
Якій голці? По перше, голка та під час президентства Ющенка, вже не була тією голкою, по друге, немає звʼязку між цим і тим, що демократи підтримують так добре, що в нас так скоро країни не стане 2014 Крим і Донбас частина, зараз у 2022 ще дві області забирають Підтримка на рівні, дякуємо
-
До чого тут Янукович взагалі 🤣
-
Бо так працює зав'язаний економікою світ)
-
А на якому вона є рівні? Рівні який вигідний Штатам? Тоді нащо казати, що будемо разом стільки скільки буде потрібно? І підштовхувати ще тоді у 2013 році проти росіян, знаючи їх плани, я впевнений ЦРУ і адміністрація Обами знали чим усе закінчиться ще тоді А дешевий російський газ споживає і ЄС, як і Штати торгують с росіянами різними товарами
-
Так, це теж правда
-
А могло просто не початися якби США дали чітко зрозуміти, що на це буде реальна відповідь