Українська Канада
-
Хіба так важко передивитися офіційні дані та статистику перед тим як аргументувати щось? «За мого діда ціна на гречку була ось така, а зараз ціни страх… усе винні попередники президенти» 😂
-
Можливо клас principles of economics потрібно запровадити як обов’язковий починаючи зі шкіл :)
-
Отримала задоволення від бокових поглядів Камали на Трампа!🙎♀️
-
Interesting points, yet the price of oil had nothing to do with the president but simply the effects of post-covid economics
-
Тож голосуймо за трюмо😁
-
Ну скільки можна вестись на слова, дивіться, що хто робе. Якщо Трамп хоче здати Путіну Україну, то чого Путін не напав коли Трамп був при владі? Чого при трампі нафта була дешева, а при байдені підскочила? Де той ленд-ліз і нахіба Україні крапельками дають допомогу? Я не знаю, що зробе Трамп, але те, що робить Байден зараз це набагато гірше, якби він явно сказав, що допомоги не буде, може вже б балістичні ракети почали робити 2 роки тому а не велись на всякі озабоченності... А гаріс мені здається ще гірша, принаймні ще левіша і вони там вибачте втихаря дрокають на совок🤦♂
-
Попит є, що сказати.
-
Ну то вже ближче до того кому буде добре дискусія Та вже пізно і не цікаво, доброї ночі Дискутуйте
-
Цікаво, у комуністки є щось окрім того, щоб роздавати гроші? 🤷♂
-
😂😂😂 Ну так то так, не треба і дискутувати, дійсно
-
Грошей давали мало і не швидко коли потрібно Ще раз, Трамп тим паче не дасть Я знаю наприклад кому при Трампі добре буде 🤷