Українська Канада
-
Привіт. Може хтось знає куди можна влаштуватись на постійну роботу водієм з правами 5-го класса, можливо якась доставка. Чи може на завод на погрузчик. Може хтось влаштувався кудись і потрібні ще працівники. Напишіть будь ласка.🙏 Можете в приват писати.
-
Підкажіть, будь ласка, як можна розмістити у вас рекламу вакансії ?
-
Так вони не росії передавались а Німеччині
-
Добрий вечір!) А що у вас писалося у вашому аккаунті, коли ви відправили паспорт на вклейку? В мене пишеться, що схвалений саме ворк перміт, а про візу нічого.
-
Та писали що до 2030 ) Ну побачимо що мені приїде
-
Скоріше за все там термін дії паспорту залишився півроку
-
Цікаво на скільки це масово , той паспорт я теж бачив )
-
Дають, навіть воркер візу, вище фотку паспорту викладав
-
Бо чекаю як раз паспорт і думав спочатку за рік грошенят на переїзд в Німеччині заробити , а так на пів року фоіл дадуть , буде 👎
-
все може бути, як було з СЕС в лютому 21-го року, знизили прохідний бал до мінімум і дали ПР десь приблизно 27 тис. аплікантів, майже всім хто був в пулі. Кажуть що це було повязано з тим що під час ковіду кордони були закриті і не був виконаний план по новим емігрантам
-
Бачив що зараз знову на пів року вклеювати візи , комусь так вже «пощастило»?
-
Ну я вважаю що якщо почнеться відтік робочих людей через 3 роки то зразу почнуть давати номінації і пофіг буде на брали! Я знаю як приватні підприємці зляться коли робочий працьовитий персонал звільняється!
-
5000-5500 людей чи сімей?
-
Хоч і не потрібно заповнювати Arrivecan, але я заповнив.
-
Хоча зараз подумав і може і не можна
-
Дякую
-
Я думаю що UCC не залишить українців, хай там інші волають про особливи привілеї для нас, але UCC свою роботу робіть. Велике їм за то дякую.
-
Нажаль ні, в Канаді бальна система, все буде залежати від того скільки людина набере балів і від цього будуть відштовхуватись приймаючі рішення про надання номінації
-
В Римі
-
Підскажіть будь ласка , можливо хтось знає чи в Італії можна зробити вклейку візи Буду вдячна за відповідь
22 Jan 2023, 19:22
11486/124560
about 2 hours ago