Українська Канада
-
Ну так це умови для подачі на одну з федеральних програм ) А після того, як отримали піар то куди завгодно Якщо коротко Я Квебеку податися на цю програму не можна, вже після піару жити там можна
-
Я ж це не придумав
-
Дякую, бо трохи вводить в оману. Я так і думав теж бо не має сенсу ПРезиденту не мати права поїхати у провінцію
-
Можете переїхати куди завгодно, але це мінус 1000 у карму
-
Поясніть будь ласка детальніше, умовно: я отримую пр завдяки номінації від провінції, на сайті якої написано те що вище на скріні і відразу після отримання переїжджаю в Квебек? І все буде гаразд? Бо у гуглі є відгуки що потім були проблеми і відмови при подачі на громадянство наприклад. Хочу прояснити
-
Є дипломатична пошта Оттава ..... Якщо хтось чекає
-
Торонто чекаю 🙏
-
Працювати з поганими людьми в поганій компанії чекаючи пр, тому що роботу не можна міняти
-
(8 + 1) @yunuses, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(6 + 5) beka, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(5 + 6) combo dogg, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(4 + 6) @yunuses, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
І 100% знижки на відправку повісток. Спеціально для усіх хто зареєструвався у Резерв+))
-
І новий білий паспорт😄
-
(10 + 9) @Dooran_03_12, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(8 + 9) @yunuses, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Пацани це якась істерія вже😂
-
бо замість мобілізації треба було проводити рекрутинг.
-
(3 + 4) Еркин, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Та вже психіка трохи від'їжджає
22 Jan 2023, 19:22
114920/123715
about an hour ago