Українська Канада
-
(1 + 7) @Raxin123, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(8 + 2) Мырзабек Миталипов, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(3 + 10) Мырзабек Миталипов, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
(7 + 10) @Raxin123, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Вітаю, шукаю кімнату в цьому районі, можу заселятись вже або з початку жовтня. Будь ласка надсилайте свої пропозиції з адресою, ціною та фото кімнати. можу прийти на перегляд в любий час
-
(2 + 9) Erkinbek Kyzy Amanai, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(9 + 8) Алик Унайбаев, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(7 + 9) Eldos Mederbekov, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(2 + 10) Erkinbek Kyzy Amanai, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Вітаємо, Роман! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
(1 + 1) @katrinawolk, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(1 + 9) @Soroka22Yuliia, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
www.jnsm.com.ua/h/0926P/
-
Топ найдешевших міст Канади 1. Ванкувер 2. Торонто 3. Монреаль 4. Калгарі :) Десь на цьому рівні
-
Ці рейтинги як анекдот
-
Дуже смішно бачити Канаду краще ніж Нідерланди)
-
Та будь яка європейська країна буде вигравати в українців, тому що в Європі є щомісячні допомоги в тій чи іншій мірі, в Канаді немає. Думаю тут в оцінці середній клас який платить одинакоіо високі податки в всіх країнах і одинакоіо високі оренди/іпотеки
-
Здається я підхопив цей вірус, про найкращу країну в світі 💊🦠
-
Ну чого) може тут конопелька якісніше
22 Jan 2023, 19:22
114956/124779
4 minutes ago