Українська Канада
-
Українці в принципі в іншій ситуації, принаймні багато з моєї бульбашки усвідомили що Україна була до війни одна з найрозвиненіших країн в плані послуг і можливостей доходу. За умови що в тебе немає critical illness, і пощастить не стикнутись з судовою / правоозоронною/податковою чи іншою репресивно сервісною системою.
-
О то то І думка кожного, і слова кожного це тільки - це суб'єктивна сторона,а не об'єктивна . Бо комусь краще тут а ніж а Європі ( для чого тоді тут сидіти і мучитися ,хіба якщо мазахіст ) Хтось з новоприбулих вже купив житло . Хтось має хороші роботи .. Тут на може бути що всіх все однаково ...
-
Я згоден та не згоден, Я в Канаді дуже давно, як то кажуть коли ще Air Canada center був а не скошіа (Але з перервами) 7 років був у Торонто, зараз у маленькому місці у СК. Я з моєю не поганою на той час зп як UX/UI діз. Спочатку жив на йорк стріт, потім вже на кіл, а потім вже ст клєр. То я до чого. Канада дуже змінилася за цей час. Так багато людей сюди приїхало з очками «зараз нам хату дадуть та нові каділаки» Я сам іммігрант, але це просто гум катастрофа те що відбувається у великих містах.
-
Я платив за два бедрума 1650, зараз ціна від 3к ну це ніяк інфляція
-
Наприклад Нідерланди, То я думаю не потрібно казати про розміри, В них теж криза, Але криза в Канаді це реально смішно
-
Так я ж кажу бульбашка, тут не про об'єктивність. Але це різні люди бухгалтери, ітшники, медики, вчителі, чогось там менеджери. Так у вчителів є така різниця, в зп, але піти вчителем в іншій країні дуже важко - рівень мови зовсім інший потрібен. І рівень знань і підтвердження кваліфікації. Така адаптація займе десь до 3-5 років постійного навчання і роботи на survival job(незалежно від країни). Знаю вчителя який мріяв про сша але коли виграв грінкарту і попав каже що в Україні було набагато краще - незважаючи на низьку зп. І зараз переказує гроші на ремонт будинку, нові красиві паркани😁 в Україну і мріє повернутись . Але перспективі 5 років це покоління імміграції адаптується , відсіються хто не витримає і повернеться назад в надії знайти свою молодість 😉. Тоді мав би бути видимий ефект у внесенні змін кар'єрному зростанні, різних оптимізацій роботи чи зростання сервісу. А всі хто залишаться в чаті будуть нахвалювати Канаду
-
Тому що їх купують
-
До речі сьогодні почув цікаву річ як Великобританія втратила лідерство в автомобілебудуванні в 19 сторіччі: так от вони ввели закон людини з червоним прапорцем - з ~1870 перед кожним авто мав йти чоловік з червоним прапорцем. Тоді Німеччина почала перебирати на себе роль в автомобілебудуванні. От це трохи мені нагадує Канаду. Протягом попередніх років добробуту Канада обросла чіткими правилами і процедурами, які однак не дають можливості швидко реагувати на зміни. Я колись працював в доволі цікавому німецькому банку де ідея була швидкість і мінімум бюрократії. Так от на протязі десь 5 років різні процеси дуже непомітно обросли різними папірцями. Тоді ми робили воркшопи і просто скасовували 70+відсотків. Щось схоже, мені відчувається, потрібне Канаді.
-
5+ ~1200грн ЄСВ 😉. Але погоджуюсь саме ця схема яка була закладена більше для сірих схем великого бізнесу, несподівано гарно спрацювала для розвитку айті По суті всі сусідні країни мають такі ж системи для своїх громадян Болгарія, Румунія, Польща, Угорщина, Словаччина Чехія ставки десь від 8 до 20%