Українська Канада
-
Таку домовленість треба було чимось підтвердити, чи достатньо було сказати про те що така домовленість є? Як взагалі виглядав процес еміграції? Це дуже цікаво. Все що я бачив в інтернеті що переїхати в Канаду неповнолітнім неможливо. Але це була інформація багаторічної давності, видно щось все таки змінилось
-
Голлівуд тим часом пробив дно: P.Diddy звинуватили у масових зґвалтуваннях, сексуальній експлуатації і рекеті. А він натомість злив імена зірок, які замовчували його злочини або були співучасниками: Опра Вінфрі, Наомі Кемпбелл, Вілл Сміт, Снуп Догг, Джей Ло, Ашер і ще з десяток. Серед ймовірних жертв – Джастін Бібер, який у 2000-х працював із P. Diddy. Мережа буквально гудить зараз. Зірки налякані до смерті, що їх «скасують».
-
На візі позначка visitor. Мені було 15, мені не могли зробити worker. Тобто work permit я не отримаю, я зрозумів. Але мені ж можна якось це змінити? Тобто отримати work permit вже в Канаді після 18, не по програмі. Чи моя віза категорії visitor не дає мені такого права?
-
У мене є атестат про завершення 11 класів. Але я бачу що скоріш за все без 18 років я прилетіти не зможу. Зрозумів, дякую за інформацію та відповіді :) але є все ще одне відкрите питання, що мені робити зі старою візою? Мені треба її якось анулювати чи я можу просто змінити її на робочу візу?