Українська Канада
-
На візі позначка visitor. Мені було 15, мені не могли зробити worker. Тобто work permit я не отримаю, я зрозумів. Але мені ж можна якось це змінити? Тобто отримати work permit вже в Канаді після 18, не по програмі. Чи моя віза категорії visitor не дає мені такого права?
-
У мене є атестат про завершення 11 класів. Але я бачу що скоріш за все без 18 років я прилетіти не зможу. Зрозумів, дякую за інформацію та відповіді :) але є все ще одне відкрите питання, що мені робити зі старою візою? Мені треба її якось анулювати чи я можу просто змінити її на робочу візу?
-
Вітаю. Хотів запитати можливо в когось була подібна ситуація. Приїхав до Канади в Торонто 1 червня 2024р, (відкривав візу в 2023 р. по програмі CUAET, віза була одобрена в 23.08.2023р - віза гостьова) в аеропорті мені відмовили в дозволі на роботу, так як я приїхав після 31 березня і програма типу як завершилась. Але її продовжили для тих в кого одобрена віза після 4 лютого 2024. Після приїзду 7 червня подався на Work Permit, в Канаді вже 4 місяці, очікував на дозвіл на роботу і отримав відмову. Чи є сенс подаватись знову на програму CUAET для отримання дозволу на роботу. Або як можливо вирішити подібну ситуацію. І чи можливо її вирішити враховуючи, що я можу бути легально в Канаді до 31 листопада. До кого звернутись? Дякую.
-
Привіт. Підкажіть, що цікавого чи корисного чи смачного можно купити в Канаді і відправите батькам під Новорічні та Різдвяні свята поштою в Україню? Будемо відправляти хендмейд подарунки від онуків, щоб підняти настрій, ось не знаємо що ще додати туди. В голову приходить тільки кленовий сироп)))) але ж має бути ще щось. Буду вдячна, за поради!!
-
Дякую. Зрозумів.
-
Ок все таки це вже не поодинокі випадки. Відмова була правильно. Вирішити вам не вийде . Я не знаю чи можете ви подаватися на божество чи гуманітарні програми ,якщо ви тут як турист ... Вам треба знайти адвоката чи еміграційного консультанта - вони вам скажуть точно . Часу не багато ,тому шукати допомоги тут трата часу .