Українська Канада
-
Шо значить" ніхто* .. Ми вам пишимо свій досвід.. А ви - ніхто ..
-
Відверто кажучи, такі претензії видаються необґрунтованими. Ми отримали дозвіл на роботу і рухаємося вперед. Кожен українець намагається зробити все можливе, щоб асимілюватися і жити тут повноцінно. Більшість привезла всі свої заощадження, не просячи нічого додаткового. Натомість люди з інших країн, які опинилися в подібній ситуації, роками користуються соціальними бенефітами і живуть безкоштовно. Тому смішно чути образи на нашу адресу. Здебільшого такі закиди лунають від індусів, кількість яких постійно зростає сотнями тисячами, та палестинців, які мають проблеми з законом. Але у кожного буде якась думка, тому нам своє робить :)
-
Та ніхто не думає, шо нам шось хтось дає безкоштовно. Більшість взагалі ні про шо не думають... 😆 вони, переважно, новини не дивляться, шо в світі відбувається, не знають. Хіба шось краєм вуха чули... мене вже 2 роки питають регулярно: "а шо війна ше не закінчилась?"
-
Я хз з чого ви взяли що вона буде і ще більше мені цікаво з чого ви взяли що навіть якщо вона буде то його видавати будуть без якихось підстав як куает.
-
Я про то і кажу мені все ок ,все підходить ... Але хватить нам вже в культуру бавитися - треба всім про це говорити ... Я по сто разів на роботі повторюю ,що нам українцям з WP все ок ...але давайте нам можливість його продовжити ...і все .. Я сам собі на все зароблю і більше а ніж держава їм дає..
-
Так, таке точно було. Тому що у нас є друзі авганістанці, яким дали піар. Вони навіть не подавалися. Їм прийшов лист і картки.
-
Це радше за все палестинців лімітована кількість тому що їх потрібно фільтрувати на ознаки вербованності терористичними угрупуваннями. Ізраїльтян же також не лімітовано пускають
-
Насправді мало хто щось сам моніторить, все лише з новин. А новин мало з України, а ось, наприклад, з Гази публікацій повно. Але тут є нюанс, які знаюсь не всі що за публікацію чогось тяжкого кримінальна відповідальність в Україні, це публікувати мають право лише офіційні джерела, але…
-
Я не знаю, мені нічого приховувати… Але якщо так буде, то це справедливо.
-
В українських групах теж легенди ходять про людей з афганістану, котрим ПР роздавали. Їх всього сюди прибуло чи не 20 тисяч. А ПР давали лише тим, хто співпрацював з американцями, чи з канадцями. Якось так. Я одну таку особу зустрічала...
-
Мене коли таке питають, я кажу що так, закінчилася. Україна вже перемогла, а Росії не існує, зникла з лиця Землі😀
-
Скоро наші будуть обмінюватися інформацією з банками ... І якщо ти біженець маєш допомогу в Європі і працюєш віддало в Україні - буде цікаво .. Таке закінчиться
-
Це в більшості дуже недолугі таке питають. Нормальні люди не питають, вони трохи моніторять
-
Так то тільки для Європи і тільки в кого статус біженець ..
-
По було так мало - це моя думка ,бо не могли виїхати і несли грошей на білет ...а ще є Німеччина.
-
Якщо ви українець в Канаді ви мігрант ... Якщо ви з іншої країни ( де тільки сотні можуть собі купити білет сюди )- ви біженець.
-
Якщо мова пішла про біженців, то в мене виникає питання. Людина яка втратила все (буквально і будинок і бізнес і здоровʼя і частину родини) в результаті бойових дій і яка чудом залишилась живою це біженець чи мігрант?
-
Якщо в країні де сотні можуть купити квиток ви один з тієї сотні, то певно ви один з тих через кого решта цей квиток купити не може
-
З точки зору законів Канади навіть не мігрант, а тимчасовий робочий
-
Або якщо б була як кажуть «нетрадиційна сексуальна орієнтація»
22 Jan 2023, 19:22
115178/123963
25 minutes ago