Українська Канада
-
Я зареєструвався через Sin далі чекаю на код ,аж тоді буде повноцінний доступ? А то зараз заходжу і там якби все по колу показує .
-
Ага . А то заходжу ,а воно далі питає теж саме дані з T1 а потім індекс поштовий . Ок ,дуже дякую
-
Так заповнив -15000 -10100
-
НАЙМ НА НАЙМ!!! Потрібен персональний помічник Розташування: Канада/США Досвід роботи не потрібен - навчання проводиться Неповний робочий день/Зарплата: 750$ на тиждень Повний робочий день/Зарплата: $1500 Робота з дому години роботи: - з понеділка по п'ятницю (3-4 години) Додаткова компенсація за вихідні зміни (неділя/субота) Якщо ви зацікавлені, надішліть повідомлення
-
Питання по цьому посту. Хто та яким чином вирішує на скільки продовжувати перміт? Бо я інформація, кому на півроку продовжують, а кому на три. Дякую
-
Якщо дійсний паспорт то на 3 швидше за все.
-
3 роки від дати розглядання
-
Усім привіт. Маю питання. Переклади документів для PR треба загрузити туди ж куди я загрузив і самі документи?
-
+ доки підписані не вірно, має бути: Прізвище - Ім'я - Документ.
-
Так, тільки вказати у назві документа, що це переклад.
-
Важлива послідовність.
-
Так там же написано прізвище імʼя
-
Привіт! Я вибачаюсь я зареєструвалися, а як додати ворк перміт і далі не можу зрозуміти. Може будьласка хтось підказати ? Дякую велике.
-
campus.kiron.ngo/doc-reupload
-
Дякую велике
-
(6 + 8) @artem_canada, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Чому?
-
Бажано грузити одним файлом оригінал і переклад
-
Просто цікави чим керуються люди коли дають поради від себе.
-
Можете хоч по абзацу грузити. Навіщо мені шось доказувати? 😆😆
22 Jan 2023, 19:22
115364/123850
about an hour ago