Українська Канада
-
так в інших провінціях теж працювати треба може навіть ще більше
-
я вибрав бути у місісазі знаючи що буду пахати, і я зовсім не жаліюся на те що пахаю) я не розумію людей що на все жаліються
-
Можна якими завгодно формами називати свою неучасть, і ставитися як завгодно до когось, просто теж констатую факт, на сьогодні вже українці ні всередині ні зовні не хочуть боронити країну, а ті що хочуть закінчуються, тож зеля шукає конструктивні варіки, а може вступ до нато не буде таким поганим, а то вони щось дуже кайфують сидячи в мирі поки Україна їх боронить
-
якщо Україна їх боронить то навіщо їй в нато?
-
справа в тому що Україна їх не боронить - вона боронить сама себе за їх рахунок і рахунок своїх життів. Чесно кажучи взагалі незрозуміло навіщо їм все це кіно
-
Ну, я так розумію гуманні питання їх не цікавлять, може те що Україна починає програвати їх розбудить
-
Ну вони то розуміють що все ж таки русня це загроза, аде виходить що вони готові стерти українців заради найвигіднішого варіанту для себе, адже їх допомога не призводить до перемоги, її недостатньо
-
і не призведе навіть з більшою кількістю зброї
-
Ну чому, призведе, якщо помре наприклад 100 000 росіян за невеликий проміжок часу це б домопогло, просто треба більше інструментів
-
Не допоможе, це 0.07% загальної кількості
-
Мені завжди було всеодно на державу.
-
(8 + 5) @Sava0931, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(7 + 5) Ivy Omandam, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
У них резерв аналогу військової кафедри більше ніж у нас всього чоловічого населення починаючи з 16 років і закінчуючи 65-70, це не десять абсолютно нічого
-
та я вже поняв що для вас з цим новачком не треба багато причин сдатися. але запитаю, чому ж вони не захопили нас ще з такою перевагою?
-
Ну добре, пройшло 2 роки, досі не налагодили логістику?
-
У них принцип баби ще наражають, воно так не працює особливо в сухопутній війни, а останній рік дієвість їх підходу видно по територіям які вони контролюють, вже якщо що то дніпропетровську область до боїв готують
-
Логістика - вони проїбалися
-
Я не маю рішень на це питання, як напевне і наша країна, просто ви так кажете ніби росія зацікавлена в мирі і наче нам є про що домовлятись з ними, тому і кажу, єдині позитивні новини для українців - це як багато загинуло росіян🤷♀
-
А що в вашому розумінні здатися? Зберегти залишки країни та людей ?) Тобто перемога це битись доки тупо вже битись буде нікому ( використовуючи ваші ж слова)
22 Jan 2023, 19:22
115492/123899
about 5 hours ago