Українська Канада
-
У них принцип баби ще наражають, воно так не працює особливо в сухопутній війни, а останній рік дієвість їх підходу видно по територіям які вони контролюють, вже якщо що то дніпропетровську область до боїв готують
-
Логістика - вони проїбалися
-
Я не маю рішень на це питання, як напевне і наша країна, просто ви так кажете ніби росія зацікавлена в мирі і наче нам є про що домовлятись з ними, тому і кажу, єдині позитивні новини для українців - це як багато загинуло росіян🤷♀
-
А що в вашому розумінні здатися? Зберегти залишки країни та людей ?) Тобто перемога це битись доки тупо вже битись буде нікому ( використовуючи ваші ж слова)
-
Ми розуміємо що в нас не всюди воюють люди яких піймали ТЦК....
-
Я кажу про єдиний вірогідний варіант, те во що ми віримо це інше, Україні нема на що погоджуватись без гарантій безпеки, а гарантувати може тільки НАТО, якщо ні, то і нема про що говорити
-
Якби хтось хотів перемоги то вона б вже давно була, а так навіть Канада продовжує досі торгувати з Росією та знімати фільми, будьте реалістом
-
А з чого ви взяли що НАТО буде? Вже запрошення є чи якісь документи? Це просто підвʼязана морквина за якою ішак біжить
-
Налагодили .. Так в них армія не небагато більше ніж в нас . + Позиції в нас прострілені. То що в них населення в рази більше,не значить що армія в рази більше. Щоб виграти треба набагато більше різницю ,навіть в три - чотири рази більше армія не захопить країну .
-
Так, і вони не збираються забирати кілька зруйнованих областей і давати решткам України йти до НАТО, їм чхати на області, їм потрібна велич совка, з відповідними територіями, тож це не нам спілкуватись про мир, а їм, а справа України це вирізати їх стільки скільки можливо
-
Те що росія хо знелюднення то я не сперечаюсь, теорії змови про агентів і тд я не хо обговорювати
-
+ командування військами
-
І людей до зброї ...
-
Просто хтось вище писав про відсутність рішень - то вона є, просто питання в зброї
-
А ви не думали що одна з цілій рф у цій війні зробити так щоб люди навіть після до України не повернулись, тому що країна без людей існувати банально не може, тому вони через своїх агентів і приймають зараз ці всі закони
-
Ну як би так як ви писали - раптово за місяць подохли - то так
-
Ну корочше, 100тис дохлих росіян би зіграло різницю
-
Короче кажу - це комплекс всього разом ....людей зброї, командування і т.д
-
Ну, напевне, у НАТО в Європі є 3000 хаймарсів, дайте 700 і боєприпаси, вже піде зовсім інша пісня Бояться, розізлити москаля
-
🤦 ну вцілому я вас зрозумів, дуже круто певно розповідати як воювати не воюючи і не маючи змоги відчути ніжні дотики тцк
22 Jan 2023, 19:22
115508/123819
9 minutes ago