Українська Канада
-
Що зроблять?) Воно почне працювати лише із наступного року 😅
-
Так до 2025 року не треба заповнювати це
-
можна мейл залишити щоб отримати сповіщення коли запустять програму
-
etias.com/etias-application#updates
-
я скинув посилання тут на випадок кому цікаво підписатись на розсилку
-
Ну у Вашому скріні також написано досить чітко
-
ближче до поїздки дивитимуся чи запустили, якщо ні то добре, якщо да ну і ладно, просто зроблю головне не забути перевірити і усе
-
Читайте краще не із новин, а із першоджерела 😅
-
Ну написано що із 2025 року буде Так, вже років 5 як переноситься
-
З 10 листопада на території Європейського Союзу почне працювати нова IT-система EES (Entry-Exit System): процедура в’їзду до країн ЄС для українців зміниться. Таку систему запроваджують, щоб спростити перетин кордону, посилити безпеку за допомогою біометричних документів та запобігти використанню фальшивих документів. Також це має допомогти у протидії нелегальній міграції. Ця система одноразово фіксуватиме відбитки пальців та фото обличчя людей, які перетинають кордон, та зберігатиме їх три роки: штампи у паспорті вже не будуть потрібні
-
дана програма переносилася багато разів тому поки тяжко сказати коли запуститься але в цілому корисно знати що планується запуск
-
я вот теж про це думаю, вони ж відбитки десь братимуть і робитимуть фото десь. я думаю найпростіше буде робити це в аеропорту, тим більш вони не дуже багато говорять про те де це буде. чомусь онлайн форми є але для мене це мало має сенсу
-
Ви ж самі посилання кидаєте і не читаєте?)
-
добре тоді😁