Українська Канада
-
Ну у Вашому скріні також написано досить чітко
-
ближче до поїздки дивитимуся чи запустили, якщо ні то добре, якщо да ну і ладно, просто зроблю головне не забути перевірити і усе
-
Читайте краще не із новин, а із першоджерела 😅
-
Ну написано що із 2025 року буде Так, вже років 5 як переноситься
-
З 10 листопада на території Європейського Союзу почне працювати нова IT-система EES (Entry-Exit System): процедура в’їзду до країн ЄС для українців зміниться. Таку систему запроваджують, щоб спростити перетин кордону, посилити безпеку за допомогою біометричних документів та запобігти використанню фальшивих документів. Також це має допомогти у протидії нелегальній міграції. Ця система одноразово фіксуватиме відбитки пальців та фото обличчя людей, які перетинають кордон, та зберігатиме їх три роки: штампи у паспорті вже не будуть потрібні
-
дана програма переносилася багато разів тому поки тяжко сказати коли запуститься але в цілому корисно знати що планується запуск
-
я вот теж про це думаю, вони ж відбитки десь братимуть і робитимуть фото десь. я думаю найпростіше буде робити це в аеропорту, тим більш вони не дуже багато говорять про те де це буде. чомусь онлайн форми є але для мене це мало має сенсу
-
Ви ж самі посилання кидаєте і не читаєте?)
-
добре тоді😁
-
Привіт! Запрошуємо новоприбулих долучитися до вебінару з Інною Тукою, в якому вона розповість про способи пошуку роботи з використанням інструментів штучного інтелекту (ChatGPT, DeepL, LinkedIn tools та інші). Вебінар націлений розказати, як за допомогою технологій спростити собі життя коли мова йде про підготовку резюме під конкретні вакансії, як готувати cover letters, як налаштовувати пошук вакансій, особливості канадського резюме тощо. Вебінар англійською мовою, але питання та уточнення можна ставити українською. Долучитися до вебінару: forms.office.com/r/qgTaiCHFvN
-
Привіт. Шукаю тих, хто замовляв пересилку виготовленого закордонного паспорту з посольства/консульства в одній країні в іншу. Цікавить, наскільки швидко все відбулося. Напишіть, будь ласка, в приватні повідомлення.
-
Прямо на порталі подачі заявки є інструкція