Українська Канада
-
дана програма переносилася багато разів тому поки тяжко сказати коли запуститься але в цілому корисно знати що планується запуск
-
я вот теж про це думаю, вони ж відбитки десь братимуть і робитимуть фото десь. я думаю найпростіше буде робити це в аеропорту, тим більш вони не дуже багато говорять про те де це буде. чомусь онлайн форми є але для мене це мало має сенсу
-
Ви ж самі посилання кидаєте і не читаєте?)
-
добре тоді😁
-
Привіт! Запрошуємо новоприбулих долучитися до вебінару з Інною Тукою, в якому вона розповість про способи пошуку роботи з використанням інструментів штучного інтелекту (ChatGPT, DeepL, LinkedIn tools та інші). Вебінар націлений розказати, як за допомогою технологій спростити собі життя коли мова йде про підготовку резюме під конкретні вакансії, як готувати cover letters, як налаштовувати пошук вакансій, особливості канадського резюме тощо. Вебінар англійською мовою, але питання та уточнення можна ставити українською. Долучитися до вебінару: forms.office.com/r/qgTaiCHFvN
-
Привіт. Шукаю тих, хто замовляв пересилку виготовленого закордонного паспорту з посольства/консульства в одній країні в іншу. Цікавить, наскільки швидко все відбулося. Напишіть, будь ласка, в приватні повідомлення.
-
Прямо на порталі подачі заявки є інструкція
-
Показуйте свої фотки, що назнімали
-
Канада скам.
-
Те відчуття коли в Польщі податок на нерухомість 25-50 дол на рік, а всі сервіси працюють в 10 раз краще + немає взагалі crimes якщо compare to Canada.😂😂😂
-
Багато чого не знав про Канаду. Поки не приїхав. Чим більше знаю тим більше мені не подобається. В Канаді. Після пр бізнес і буду шукати де можна купити паспорти за інвестиції і де адекватні податки