Українська Канада
-
Показуйте свої фотки, що назнімали
-
Канада скам.
-
Те відчуття коли в Польщі податок на нерухомість 25-50 дол на рік, а всі сервіси працюють в 10 раз краще + немає взагалі crimes якщо compare to Canada.😂😂😂
-
Багато чого не знав про Канаду. Поки не приїхав. Чим більше знаю тим більше мені не подобається. В Канаді. Після пр бізнес і буду шукати де можна купити паспорти за інвестиції і де адекватні податки
-
Мабуть у вас млн доларів якщо вас «ну так сильно бʼють податки»
-
Так рушайте до Польщі) чого тут страдати. Очко прост жим жим що Польща Українців видавити буде ?)
-
Це general
-
@artemiyorlovofficial немає??
-
Люди всюди це люди. Можна порівнювати
-
Да немає таких податків на рік…. Навіть у Онтаріо. Unless у вас домівка за 3 млн
-
9000 дол на рік за що? Податок? Це не про мільйони. Це якась обдираловка заплати банку потім плати державі величезні суми
-
Я не знаю як ви можете навіть порівнювати Польщу з Канадою. От тупо дві різні країни…
-
До чого тут це. Я дивлюсь на результати. В Польщі маленькі податки і краще сервіс, немає криміналу. В Канаді Vise versa. І це дуже дивно з такими податками
-
Не сподобалось нахер, із за таких і війна в нашої країні.
-
Я ніколи наприклад не жив у Польщі. Поїдьте потім до Нідерландів чи Бельгія і скажіть що ви поляк. То вам скажуть яка нація крута
-
Гнілий менталітет у канадців виходить
-
Та люди та усюди, питання у мінталететі
-
Ну так класика, бомжі в Канаді - все погано