Українська Канада
-
31-40 мабуть сама норм ніша по таксам
-
До 20 дол тоді
-
Що ти маєш на увазі?
-
👆моє питання "загубилось" тому re-upping 🙏🏽 наперед дякую за відповіді
-
Ви марно сподіваєтесь на докази. Я надала нормальні довідки, ще і декілька видів підтвердження того, що вдома нікого не було, оформила та представила їх належних чином. Ви хоч уявіть ситуацію. Вас звинуватили у прослуховуванні музики об 11 дня (навіть, не вночі). Доведіть, що ви не слухали музику. Сторона лендлорда не надала ні відео, ні свідків, ані виклику поліції, нічого, просто їх слова було достатньо. Їх аргумент - ок, я не була вдома, але я включила музику та покинула дім. Ніяких аудіо доказів, зауважте. Ніякої презумції невинності орендаря в Альберті. Вирішальне значення мало тільки те, в кого є лоєр, а в кого нема. Програний суд та виселення - то фігня. Суд показав мені, що без грошей тут нема чого лізти, а правда та здоровий глузд не вирішують.
-
Найкраща країна у світі😂 пробували оскаржити? Я думаю тут корупція просто замішана
-
Поки ще вирішую. Апеляція не мала сенсу, бо залишатись з ворожим лендлордом так чи інакше безперспективно. А тільки заявка коштує 600 баксів. Є опція подати зустрічний позов на неправомірне виселення, але читаю схожі справи та бачу, що в Альберті можна виграти баксів 200, як то компенсація за стрес + витрати на юхаул) Абсурдна система, рекомендую всім просто триматися якомога далі та берегти нервову систему
-
Кум сват брат + корупція. Просто порушують легко закон безнаказано