Українська Канада
-
В этом салоне купили машину октябрь 2023 год - довольны, не понимаю смайлов клоун.
-
Хочеш стати успішним фотографом, який знімає красивих людей, подорожує на зйомки, знайомиться з цікавими людьми та заробляє на своїй творчості? Запрошую тебе приєднатися до навчання з фотографії, де я навчу: - Як працювати з фотоапаратом та створювати професійні кадри - Основам фотографії та правилам композиції - Професійній обробці фото, яка економить час - Як назбирати швидко портфоліо - Яку вибрати камеру - Як знаходити клієнтів та заробляти на зйомках Навчання побудоване так, щоб ти міг швидко освоїти всі необхідні навички і почати заробляти на улюбленій справі. Пиши мені в директ, і я розкажу всі деталі! • Пам’ятай що вивчення цієї професії може забезпечити в тебе впродовж всього твого життя
-
Але хіба не краще family, якщо ми тут є і в нас PR? Я пам'ятаю в 2012 році хотів зробити тур візу в США , то в візовому центрі питали чи є в мене там хтось, щоб більше шансів було отримати, бо не всім підряд дають тур візи, бояться щоб не залишилися нелегалом
-
Підкажіть, будь ласка як я можу написати довіреність на імʼя мого чоловіка? Ми громадяни України і живемо у Торонто
-
Можливість роботи! Посада: Персональний помічник Віковий діапазон: 20-75 років Стать: чоловіча та жіноча Освіта: Будь-який рівень Досвід не потрібен (навчання буде надано) Напишіть мені, якщо цікаво!
-
У Чорногорії, тобто потрібен на англійській мові а там зробимо переклад
-
Так
-
Ну і де таке в Польщі можна зустріти? Треба канадцям частіше їздити до Європи вчитись бути цивілізованими 😁