Українська Канада
-
Ось це дійсно дуже прикро. Багато людей не встигло отримати ПР та привезти сімʼю
-
Якщо дружина/чоловік, діти , то зможуть привезти і після закінчення програми.
-
Ага .. Ну то добре ,тьоща не приїде 😂😂😂
-
Та й з батьками не буде проблем ,якщо хтось захоче ,тоже є програми спонсортва ,якщо не помилився ... Мініс тільки брат ,сестра
-
Як в них тут після 18 чи 21
-
В "них " в канадійців ... Я українець ,не можу питати в нас ...
-
Я питаю в них повноліття це 18 чи 21 , я розумію що не може .)
-
(6 + 2) @liutima, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Можна прив'язати дітей для PR до 21 (включно )якщо вони не одружені
-
Це якщо ви всі в Канаді. А якщо дитина в Україні, то не знаю напевно.
-
Якщо я непомиляюсь, то підвищили ж вимоги щодо людей, які приїдуть працювати за тимчасовим резидентством. Щодо обмеження постійних резидентів роки ніякої інформації немає🤔
-
Обмеження взагалі по імміграції,тобто по зменшенню іммігрантів ... Те що вони зразу можуть на pr подаватися нічого не означає.. Вони ринок праці тоже займуть
-
Це я знаю, але щодо обмежень місць на постійних ще інформації небуло
-
Ми приїхали одними з перших і ще навіть близько немає пр щоб забрати маму.. дуже напружена ситуація насправді.
-
Треба мабуть на гуманітарну подавати, але це не маленька сума.
-
Розумію вас дуже
-
Як і пр, 5-10 залежить в юриста
-
Гарячі вакансії www.linkedin.com/posts/ivana-draganjac_hello-linkedin-network-we-have-some-exciting-activity-7254547254076702720-vkcv?utm_source=share&utm_medium=member_android
-
(8 + 6) Nataliia Horbatova, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(1 + 4) @Bez_predopLat2024, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
22 Jan 2023, 19:22
116053/125155
4 minutes ago