Українська Канада
-
Вакансія промислового механіка на повний робочий день у Лістоуелі, Онтаріо! Grassroots Response шукає відповідального механіка з досвідом роботи на промисловому обладнанні для свого партнера - заводу з переробки пластику. Графік роботи з понеділка по п'ятницю, з 7:00 до 17:00. ЗП - від 30 САД/год Обов'язки: Механічний ремонт промислового обладнання Відновлення насосів, коробок передач Регулювання конвеєрної стрічки Допомога в установці та демонтажі обладнання Ремонт моторів та виготовлення компонентів Профілактичне обслуговування Вимоги: Досвід роботи з важким обладнанням Добре знання англійської мови Бонус: у нас є готова вільна кімната в гостьовому будинку в Лістоуелі для пари або сім'ї з трьох осіб (з дитиною). Заходь, живи і працюй! Зацікавлених прохання надсилати резюме на [email protected]
-
🇨🇦Запрошуємо вас приєднатися до нашої онлайн школи англійської мови BASA SCHOOL 🇨🇦 ✅З нашими вчителями ви зможете як навчитися загальної англійської так і підготуватися до екзамену CELPIP та IELTS. Якщо ви до цього часу ніяк не вирішите ваше питання з англійської, то я впевнена, що наші вчителі вам в цьому допоможуть 😉 Нижче залишаю відгуки наших учнів, нехай вони говорять за нас ⬇️ 💠Зараз йде набір у групу до підготовки до Celpip: 🔹Неділя 10:00 АМ 🕙 за Ванкувером 🔹Урок 2️⃣години 🔹Група 3️⃣➖4️⃣людини 🔹Мін рівень 4️⃣ 🔹Старт 🔟 листопада У процесі навчання ви сформуєте свою стратегію складання іспиту, навчитеся писати листи та есе, та правильно відповідати на завдання спікінгу. А також ви отримаєте: 🔶шаблони для кожного завдання спікінга 🔶перевірка усіх дз: говоріння та письма 🔶приклади листів та есе 🔶додаткові завдання на слухання та читання 🔶картки в додатку зі словами та фразами, які потрібні як для іспиту, так і для повсякденного життя 🔶доступ до тренувальних тестів 🔶записи усіх уроків 💵Ціна 400CAD💵 ✅А також є варіант Solo - без перевірки дз Записаний курс без зворотнього звʼязку - суто теорія і приклади відповідей. +19 відео уроків: тривалість 10-15 хвилин + домашні завдання до кожного уроку, які можуть займати від 1 години на кожне + вивчення слів у додатку + додаткова практика слухання +20 практичних тестів формату іспиту + в тому що ви можете займатися у будь-який час. Усі уроки відкриті відразу + доступ 6 місяців від початку навчання 💵Ціна 300CAD💵 🧠Також є місця у групах на загальну розмовну англійську рівні: А2 неділя 18.00 і четвер 19.00 за Калгарі В1 вівторок 19.00 і четвер 20.00 за Калгарі Ціна усього 20cad💵 / урок Вебсайт: basaschool.org/ Можете або залишити заявку на сайті або мені відразу в особисті писати😉 Бажаю вам не здаватися, побороти свій страх і вивчити нарешті цю англійську 😁 І для того щоб вирішувати щоденні питання і звісно для піару!! Це не так складно як ви думаєте 😉
-
Зрозумів А підкажіть будь ласка в вас були протерміновані паспорти і тд, чи ще був запас часу по ворк перміту, бо трохи не знаю чи варто подавати за це зараз, так як говорили що гуманітарну варто в крайній строк коли вже знаєте що не вийде по звичайним програмам Але маю ворк перміт до 2027
-
Запас по WP був і великий, по два з половиною року, паспорти в нормі. У мене дітей малих троє, наймолодший тут в Канаді народився. Чоловік старший від мене на 26 років, ось тут запасу часу немає, я так і написала, скажіть або так або ні, бо тимчасово тут не варіант для нас.
-
Вітаємо, Тимур! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Шановні, є питання (виключно з curiosity). Чи вважається племінник immediate family memeber? І чи можливо, щоб, наприклад, сестра (immediate family memeber) отримала pr і тоді вже її родичі теж?
-
Чи тільки отримавши pr, можна було б і далі тягнути інших родичів?
-
Розумію. Цікався щодо вже завершеної програми Permanent residence for Ukrainian nationals with family members in Canada. Якщо сестра могла отримати pr через брата, то чи могли одразу з нею податися її діти, онуки і тд?
-
Дякую, зрозумів
-
Зрозуміло(( Дякую
-
До речі, а як швидко оброблялися заяви на Permanent residence for Ukrainian nationals with family members in Canada?