Українська Канада
-
Це ок .. Я хотів дізнатися тільки чи все у вас вийшло ? Значить вийшло. Маю на увазі написати їм.
-
Ще одне питання. Якщо подаєшся по гуманітарній програмі ... Тобі дають на момент розгляду можливість працювати чи також це працює,як у випадку з EE
-
Дякую
-
Доречі ось таку інформацію я маю по LMIA - по суті ,не всіх це торкнеться : кожне місто і ареа мають свою табличку в цензосі. Там можна подивитися який рівень безробіття. Якщо рівень безробіття більше 6%, подати low-wage не можна буде. Всі решта зміни по всій Канаді
-
Доброго вечора хотів запитати коли знаходиш слот в посольстві то посольство щось скидає на пошту якесь підтвердження?
-
FWIW entirely different picture painted by actual details (reduction to come from out of the country while temps will be OK) x.com/tablesalt13/status/1849497609225875869?s=46&t=-O4vU9NRZxhVF1zaDVjBqQ {hb}
-
331 Metcalfe St, Ottawa, ON K2P 1S3 Хто забирав паспорт в Оттаві - забирати тоже тут де і подавався чи в посольстві Оттави. Дякую
-
Хочеш стати професійним фотографом, але не знаєш з чого почати? Я допоможу тобі опанувати всі секрети фотографії, навіть якщо ти новачок! Реальні знання, практичні поради та підтримка на кожному етапі. Приєднуйся — твій творчий шлях починається тут! Всі деталі дірект!
-
*Всем, кто ищет работу. Мне срочно нужен персонал, набираем без опыта. Хорошая зарплата..* *-Утро: 6:30-11:30 — 260€ в день* *-Ночь: 17:30-22:30 310 € в день* *Кому интересно напишите + в личные сообще
-
Вітаю. хочу порекомендувaти вам наш мaraзин! В наявності великий асортимент стіків на GL0, HEEТS, ТЕРЕA. В продажі також маємо сuгарeти, одноразки, девайси до стіків та не тільки😜 Знизу залишаю контакти на менеджера та посилання на канал👇 Самовивіз без передоплати 📦 Доставка в будь-яку точку. 📍 Регулярно добавляємо в магазин багато гарних пропозицій та акцій для вас😊 Регулярне оновлення товару✅
-
Я так розумію всі коментарі видаляють? Окей кілька питань: Чому саме представники з Індії онлі? Де з Африки, Китаю і т.д.? Кому це вигідно? Зараз international student = тільки представники Індії?
-
Канада це друга Індія, якщо ми дивимося на демографію, це не секрет
-
Для інформації - забирав паспорт в Оттаві, нічого не питали про QR code. Подавався після закону.
-
Сьогодні п'ятницю - святий день , відпочиваємо
-
Доброго дня кто жив у Вінніпезі а потім переїхав у другі провінції, відчувається різниця, чи теж саме?
-
Якщо говорити про downtown - то взагалі,ні машин ні людей
-
Ви маєте на увазі на вулиці не хто не находиться чи що, чи то що на авто усі?
-
В мене трошки не про це , але.. Я живу в Торонто, був вже два рази в Оттаві я відчув різницю ,людей немає.. А що говорити про Вінніпенг ..
-
Які ви знаходите плюси закрема клімату у Онтаріо. Що скажете відносно преступності, теж саме що у Вінніпезі?
-
Дякую за розверту відповідь
22 Jan 2023, 19:22
116347/124779
about a minute ago