Українська Канада
-
Я з вами згоден,що ні НАТО,ні Штати не є союзникам Украину,це просто тимчасові попутчики,поки їм вигідно,вони будуть робити вигляд що вони з Україною
-
Вони воюють на території інших, які не є їх частинами. Тому приклад України не підходить.
-
То що НАТО показує свою недієздатність.
-
Маячню там написали. Те що дрон залетів на територію не означає що це акт агресії проти країни. То просто вам там хочеться щоб прийшов дядя і порішав вопрос за українців які байду ганяти 30 років
-
НАТО це союз для регулювання кризових ситуацій світу. Але щось вони так дорегулювалися - що світ на порозі 3 світової
-
Нато це союз щоб убезпечити своїх учасників а не переживати за африканців сомалійців або українців
-
Вище вже написали.
-
Замість того щоб контролювати безпеку світу, НАТО дало змогу виникнути "осі ображених"
-
І хто там напав на ті країни?
-
вам навели вище приклад. Польща. Румунія, Туреччина
-
Я всього не читав тут - але читайте "устав" НАТО ,там не пише що війська наприклад США будуть воювати за Естонію чи Латвію ,.... Зброя - так і всі ресурси ....
-
Було би добре якщо би у світі все було так просто
-
Хто з нас погано про НАТО читає Ось дивіться www.nato.int/cps/en/natohq/topics_52060.htm NATO is a crisis prevention and management organisation that has the capacity to undertake a wide range of military operations and missions. - Для тих в кого погано з англ НАТО є організацією із запобігання та врегулювання криз, яка має потенціал для проведення широкого спектру військових операцій та місій.
-
Покажіть де це таке в них будь ласка.
-
Шпигунські супутники є завжди і скрізь. Треба було тоді починати бомбили всіх ще в 60ті
-
Це ви сплутали. А я читаю з того що декларує нато
-
Шпигунські супутники над Канадою і США це теж не акт агресії?
-
Ви сплутати з ООН. Почитайте щось про нато не з новин марафону
-
Вона ніколи не вважала НАТО ворожою за часів незалежності. Доведіть обратне. Покажіть мені закон чи декларацію хоч десь таку. Як я вам показав декларацію НАТо
-
Це не є обов'язком. Україна вважало нато ворожою організацією 30 років а тепер каже що вони лози бо не вписалася за неї. Якась шизофренія
22 Jan 2023, 19:22
116420/123821
about 8 hours ago