Українська Канада
-
Поняв
-
Треба бути лише ТЦКШНИКОМ, а розумних з армії звільняють
-
Всм?
-
Мої війська скаазали я більше не потрібен
-
Такі в нас є хлопці розумні, напевне швидко би вивчили якусь спеціальність в зсу, дроноводи може
-
Ваша віра в НАТО і в армію Канади (котру постійно критикує США доречі) ось це не релевантна реакція на сучасні події. НАТО показує себе як дуже сумнівний механізм. Не факт що він спрацює. Це розуміють сусіди України. тому вони готуються самостійно. Це можна прослідкувати в новинах і т.д. Заяви кандидатів то лише заяви кандидатів, жодного офіційного документа України про НАТО не існує, а з якогось періоди навпаки Україна почала декларувати що вона хоче в НАТО. А що до того що НАТО типу діє тільки для своїх учасників, я вам навів приклад Іраку, Можна ще згадати Сербію, Косово, і такого можна знайти багато. НАТО діє, тільки тоді коли не вбачає собі противніків, в котрих є можливість серйозно щось нанести. А як тільки на горизонті можливого конфлікту виникли ядерні держави - то все дуже таки змінилось
-
Ще раз прочитайте що ви написали. Україна мала важкі часи з визначенням тому намагались між крапель.
-
Я це десь сказав? Я сказав що армії не потрібні розумні.
-
Як 30 років ворожою організацією ,як 2008 чи 2006 нам мали дати ПДЧ ,але Янек підісрав, де ви таке взяли ?
-
Хочете сказати що в зсу зараз всі довбограї?
-
Наявність бази росії це вороже ставлення до НАТО?)) Ви зараз серйозно???
-
В Севастополі чия база стояла десятки років не підкажете?
-
За українсько-російською угодою від 1997 року Севастопольська база мала бути залишена російським флотом у 2017 році. Згідно з Угодою Януковича—Мєдвєдєва термін перебування флоту в Севастополі було продовжено до 2042 року. Це була угода , договір,оренда ,як хоче так можна говорити,ми мали з того якусь користь .
-
Я прекрасно знаю що я написав. Більш того я вивчав ці питання, і знаю як розвивалися відносини України і НАТО. І ніколи за часів незалежності Україна не декларувала що НАТО є ворогом.
-
Додам що ця угода стала результатом уникнинення війни ще в 92-94 році. Тобто по суті це не Україна хотіла ту базу. А це був компроміс щоб не воювати тоді
-
Тай тоді армія в нас була дуже сильною , тоді 1.000.000 військових легко ,ще й тактична авіація і ядерка ,, більше що хтось там свої інтереси бачив також...
-
🔫 Yurii кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: noName, @salutcmoila, @ham7ara, Nome, @rinkaa_r Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
вітаю! Наймаю робітників, з понеділка по п'ятницю, а також у вихідні, оплачую відмінно.
-
@banofbot
-
Ооо репресії незгодним
22 Jan 2023, 19:22
116446/123899
about 2 hours ago