Українська Канада
-
Це і є програма..."Станом на жовтень 2023 року, Канада запровадила програму Canada-Ukraine Authorization for Emergency Travel (CUAET), яка надає українцям та їхнім найближчим родичам можливість швидко отримати візу для тимчасового перебування в Канаді, а також дозвіл на роботу."
-
І з подальшим відновленням але якщо утримати всі умови
-
Ну и что у меня тоже на 10 років але ворк тільки на 3 років відкрити
-
Це віза на відбитки пальця, не більше. А саме умова ворка на 3 рока, тільки тє хто в їхав зразу мог мати шанс на 10 років ворка
-
здрастуйте, наймаю працівників з понеділка по п'ятницю, а також у вихідні, платять відмінно
-
Самое главное это иметь позитив.)).
-
з повагою до всіх
-
Бо иногда блин бесит, если я думаю так то я так и изложу мысль, и не важно на каком это языке будет! Бо іноді млинець бісить, якщо я думаю так то я так і викладу думку, і не важливо якою це мовою буде! Я разве не прав? Мы все в Канаде и уж будьте добры учитывать это грань и не строить дискриминацию, это первое что рождает злость, я уважаю и люблю свою страну но если мне так спокойнее изложить свою мысль зачем это запрещать ? А если я эфиоп но корни украины то что? Забыть все и сесть на колени?! Уважайте суверенитет всех, я люблю Украину и своих братьев.!! Пуф..)).
-
Я зрозумів.)) але е але.))
-
Смішні.))