Українська Канада
-
І з подальшим відновленням але якщо утримати всі умови
-
Ну и что у меня тоже на 10 років але ворк тільки на 3 років відкрити
-
Це віза на відбитки пальця, не більше. А саме умова ворка на 3 рока, тільки тє хто в їхав зразу мог мати шанс на 10 років ворка
-
здрастуйте, наймаю працівників з понеділка по п'ятницю, а також у вихідні, платять відмінно
-
Самое главное это иметь позитив.)).
-
з повагою до всіх
-
Бо иногда блин бесит, если я думаю так то я так и изложу мысль, и не важно на каком это языке будет! Бо іноді млинець бісить, якщо я думаю так то я так і викладу думку, і не важливо якою це мовою буде! Я разве не прав? Мы все в Канаде и уж будьте добры учитывать это грань и не строить дискриминацию, это первое что рождает злость, я уважаю и люблю свою страну но если мне так спокойнее изложить свою мысль зачем это запрещать ? А если я эфиоп но корни украины то что? Забыть все и сесть на колени?! Уважайте суверенитет всех, я люблю Украину и своих братьев.!! Пуф..)).
-
Я зрозумів.)) але е але.))
-
Смішні.))
-
Обговорюємо життя у Канаді Українською. 1. Мова спілкування в групі українська та англійська. 2. Спосіб ведення дискусії має значення. Технічно ви можете бути заблоковані навіть якшо напишите французькою. Зі зрозумілих причин російська буде ьрігерити більше ніж фоанцузька
-
Ну хоть так, дякую.))
-
Я не сію пропаганду, але треба враховувати реальності!
-
Коли тобі можуть вбити на вулиці це не кого не турбує, а в вільний чатах це чомусь обовʼязково?!?!?! Прислухайтеся до серця що воно вам підказує? В чому е різниця і де є реальності?!?!
-
почуваюся як у Львові. хоча самі місцеві це й не вітають.
-
Так Велком
-
коли я перейду англійською, як багато за фактом зможуть отримати свою відповідь на запитання?
-
,))я зрозумів.)
-
It's time to light the Saturday candles, and on such a karmic day.)). Believe in yourself and give yourself the installation you want to receive, and it will come with your confidence tomorrow, but don't tell anyone about it, this is your world and your life.. just believe in yourself and ask yourself...)) you don't have to comment.) or you can do it anyway.) to each his own..))). I am giving you an installation for the good, everyone perceives it in their own way, good luck..!!!