Українська Канада
-
Вжух Вибачте але ваша дитина гей Я зробив
-
Чат як завжди на висоті 😂
-
Ну от хто так народився хай туди і ходять на ці заняття 🙂
-
Ще раз безпечний секс і урок про це одно Розповіді про те гендери і таке інше це вже не для школи або для школи але добровільно і зі згоди батьків Плюс зараз повний доступ до інформації у всіх, тому не треба казати, що якщо дитині, яка нетрадиційної орієнтації не розповідати про те що це норм, то вона стане замкнена і страждатиме 🙄
-
Будь ласка ☺️
-
Запізно 😢 Я ще лівацкого підлів Ваша друга дитина небінар
-
Кидали карту де живуть індіжіноус, щоб уникати, геніально Коли буде карта де живуть більшість ось таких мігрантів, покличте 🌚
-
Найбільше смішать ті, хто кипятком пісяє за піаром в цій пропідарській індії, але хоче лишитись пацаном. Нє, красівий, мужики тут індуси і мусліми. А ти вдягай колготки і на стройку
-
Добре, хтось народжувався з цим, мені особисто пох, я можу дружити с геєм, я проти того щоб це інтегрували в суспільство і тим самим робили з цього норму, якщо ви не забули то ми живемо в жорстокому світі, і якщо зовсім послати нахуй всі вимоги до людини такі як компетентність і народжування дітей то вас замінять азіати і мусульмани, які не піклуються такими лібертарінськими цінностями і хуярять дітей як конвейер, і їм поїбати хто що вважає, вони займуть ваші міста і ви пойдете на звалище історії, і ідентичність їх сильна тому що вони її стережуть, а діваки послали всю спадщину нахуй і живуть так наче їх ніколи нікто не захоче захопити.
-
Правильно Хочемо туди відправляємо дитину, хочемо - ні Демократія 🙂