Українська Канада
-
-
доречі, я не хочу здатися маніпулятором якимось, мені просто стало цікаво, щиро цікаво, якщо наприклад людині дуже подобаються собаки, просто як приклад, чи як в деяких країнах Африки чи Азії роблять любов з ослами чи якимись подібними тваринами, не всі звичайно, ну і наприклад судячи з реакції тварини вона не дуже і страждає від таких стосунків, можемо ми вважати що деякі люди народилися з любовью до собак чи ослів? чи реально це? а якщо комусь дуже довподоби форми дівчат 15 років, їх молода шкіра і тд, то може ця людина не завжди педофіл, може іноді вона просто народилася з такими вродобаннями...
-
Але продовжувати свій генетичний код не значить народжувати дітей. Якщо ти допомагаєш батькам та батькам і сестрам виховувати дітей. Це теж продовження роду. З генетичної научної точки зору. Тому так і склалося що суспільства з такими людьми виживали краще
-
А якщо були б усі різко такі, то люди б кінчилися на землі 😂 Виходить, що для природи треба розмножуватися 🌚
-
О дякую Заспокоїли
-
Приїхало 60 тис нових людей при відсотку безробіття навіть 10% як серед тимчасових резидентів, нехай третина з них діти, 36 тис мають працювати. Що в принципі адекватна цифра. Здається тут адмін реформу треба а не збільшення податків "через клятих емігрантів" - десь так між рядків читається
-
Вітаємо, Jaems! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Ні, це нелогічно. Це навчає тих "хто таким не народився", що є інші люди, які "такими народилися" і ставитися потрібно до них з повагою і прийняттям, а не виховувати покоління людей, які потім будуть знущатися або переслідувати інших за те, що вони "не такі". Почитайте скільки ментальних хвороб, страждань і самогубств через неприйняття суспільством і уявіть на хвильку, що це ваша дитинка народилася "такою", як ви це називаєте. Ще уявіть, що ця дитинка ховається і страждає кожного дня, знаючи як її батьки ставляться до цього. На цю тему існує багато наукових статей, які варто почитати