Українська Канада
-
Вчать якоїсь delusional bollocks. Краще б вчили як будувати стосунки, сім'ю, заробляти гроші. Ой точно, якщо їх цьому навчити тоді неможливо буде обманювати населення і доїти їх. А instead нічого не давати а тільки відбирати
-
Чула на одному з таких уроків всім класам показували відео статевого акту. Я думаю дитині в 7 років це не на часі. Залежить який контент викладають
-
Найголовніше - бути ефективним суспільством, і щоб народжували дітей мінімум 2х, а всілякі розваги там або збочення повинно йти на другому плані, на першому - відповідальність. Інакше якесь сусіднє органіхованіше суспільство захопить швидко чи довго вашу территорію і в якийсь момент змінить державу яку ваша культура вважала своєю - на державу своєї культури, і це все буде супроводжуватись насильством і війною
-
Податкова заповнюється ж у наступному аж році Тому зараз немає по суті що заповнювати
-
Друзі, став думати покинути Канаду, може хтось пояснити мені, як зробити з податковою формою? Можливо в майбутньому повернуся в Канаду, вже не за Куает. Дайте будь ласка класні гайди як закрити все в Канаді