Українська Канада
-
Чула на одному з таких уроків всім класам показували відео статевого акту. Я думаю дитині в 7 років це не на часі. Залежить який контент викладають
-
Найголовніше - бути ефективним суспільством, і щоб народжували дітей мінімум 2х, а всілякі розваги там або збочення повинно йти на другому плані, на першому - відповідальність. Інакше якесь сусіднє органіхованіше суспільство захопить швидко чи довго вашу территорію і в якийсь момент змінить державу яку ваша культура вважала своєю - на державу своєї культури, і це все буде супроводжуватись насильством і війною
-
Податкова заповнюється ж у наступному аж році Тому зараз немає по суті що заповнювати
-
Друзі, став думати покинути Канаду, може хтось пояснити мені, як зробити з податковою формою? Можливо в майбутньому повернуся в Канаду, вже не за Куает. Дайте будь ласка класні гайди як закрити все в Канаді
-
t.me/UkrainianCanadians/192008
-
Так онлайн же Як і у Канаді так само
-
А як я зможу її заповнити, якщо мене не буде в Канаді?
-
Приєднуйтесь до нашої команди! Наша компанія активно шукає монтажників з досвідом встановлення сайдингу та кладки для комерційних і багатоквартирних проектів. Ми працюємо з різними матеріалами для сайдингу та запрошуємо вас стати частиною нашої команди! - Заробітна плата: Помічники від 20 доларів канадських на годину, інсталери від 25 доларів канадських на годину, залежно від досвіду. - Переваги роботи з нами: Підтримуюче середовище для професійного зростання та можливість працювати над захоплюючими проектами, які залишають тривалий вплив на місто. - Знання мови: Знання української або російської мови бажане, але не обов’язкове. Для отримання детальнішої інформації, будь ласка, відвідайте наш вебсайт: [threestonesalliance.ca/](threestonesalliance.ca/). Якщо ви зацікавлені у співпраці з нами, будь ласка, надішліть своє резюме на [email protected]. Join Our Team! Our company is actively seeking installers with experience in siding installation and masonry for commercial and multi-family projects. We work with various siding materials and invite you to become a part of our team! - Salary:Assistants starting at CAD 20 per hour, installers starting at CAD 25 per hour, depending on experience. - Benefits of working with us: A supportive environment for professional growth and the opportunity to work on exciting projects that make a lasting impact on the city. - Language knowledge: Knowledge of Ukrainian or Russian is suggested but not required. For more detailed information, please visit our website: [threestonesalliance.ca/](threestonesalliance.ca/). If you are interested in collaborating with us, please send your resume to [email protected].
-
монтажники між собою спокійно можуть спілкуватися російською
-
Так, додаток є То Я ще жодного разу з цими чеками не мала справи Для Мене це щось дуже незвичне
-
Так, а як створити цю аплікацію? Я не в Канаді зараз(( Потрібно зайти в банк і відсканувати чеки? CIBC банк