Українська Канада
-
Подумай сам, можливість зробити ПР різко впала, хіба людям з дітьми і ще одній маленькій категорії людей по шум програмі. Тому що втрачати?🤷🏼
-
Того шо дебіл
-
А чим Німеччина краще? Бо я не був, якщо чесно думаю звідси взагалі валити десь в інші частини світу, не Європа і тд Хотів би десь в латинську Америку і якийсь міні бізнес робити Бо Німеччина мені в принципі асоціюється із політикою така сама як Канада, може хіба безпечніша
-
Кому що друже, кому, що) Я звик сам заробляти і на соціалки сяду в 60 років а не в 27)
-
Ще ні, треба ще доробити пару місяців, машину продати ( куплену за кеш)😁 і все решту, ну типу завершити всі справи.
-
Вірю, знаю, співчуваю…
-
Віриш, я навіть якби мені заплати його б не продовжував) для чого? Волонтерсвувати далі?) Як говориться: хорошого по трішки. Звільню індусу своє робоче місце, нехай насолоджується Канадою а сам назад в Німеччину 🥹
-
Чесно тут так і є Я ходив на одну роботу (при чому теж через знайомих які за мене казали слово) Був днів 3-4 так як та агенція толком не мала годин і роботи Потім попросив розрахунок А там жінки такі злі були, що взагалі наглий лише 4 дні а хоче розрахунок Але розрахувались 😂
-
Бо може колись люди зрозуміють що у кожного своя голова і в кожного різні цілі То перестануть в глобус тикати А оберуть собі країну для життя
-
Ну блін, якщо не хочеться там бути то для чого мучитись) Ти знайшов свою країну)