Українська Канада
-
Ну да, мінусів нема
-
Ні не був тоді тут. Я вдома приймав людей зі сходу України.
-
Ну приймали то дай їм Боже здоровʼя) Тільки я на власні очі бачив досвід приймання таких сімей, але не будем про це…
-
Ясно
-
Був радий поспілкуватися, всім здійснення мрій 🫶🏻
-
Ні, спершу потрібно було пожити у двох або трьох країнах Європки а далі за океан) Мене особливо надихають історї коли люди покидали соціальне житло, безкоштовну медицину і їжу в умовній Німеччині сідали на літак маючи 5€ в кишені і летіли в Канаду)
-
Так, з України чогось літаки не літали Я чекав чекав у Борисполі, питав у людей коли наступний на Канаду, але так і не дочекався (
-
З однією валізою чи без, всі їхали у Європу спочатку і тільки потім до Канади.
-
Ви думаєте це так легко депортувати 11 мільйонів ? Це треба дофіга ресурсів,часу ,та політичної волі . До того ж , це міфічні цифри . Навіть мільйон депортувати це нереально . Гляньте статистику по депортації в США ,здивуєтесь . При Обамі за 7 років було депортовано 3.2 мільйони . При Трампі десь 2.7 мільйонів . Щоб депортувати таку кількість це роки .
-
Коли не вибрали в президенти і доводиться крутитися, здавати недвігу
-
Сдаются студии, даунтаун, Торонто, метро Sent George 1800-2000 cad, всё включено. С мебелью, паркингом. На любой срок, доступно сейчас. Pet's friendly
-
Оце стандарт Я теж Але ризикував, бо думав що швидше знайду роботу, запозичив такі в кінці трохи грошенят, не вистачило 3к допомоги і на житло (платив за півроку наперед по умовам) та взагалі на життя. Ну нічого, віддав, наче трохи тепер стабільно 🤷