Українська Канада
-
З однією валізою чи без, всі їхали у Європу спочатку і тільки потім до Канади.
-
Ви думаєте це так легко депортувати 11 мільйонів ? Це треба дофіга ресурсів,часу ,та політичної волі . До того ж , це міфічні цифри . Навіть мільйон депортувати це нереально . Гляньте статистику по депортації в США ,здивуєтесь . При Обамі за 7 років було депортовано 3.2 мільйони . При Трампі десь 2.7 мільйонів . Щоб депортувати таку кількість це роки .
-
Коли не вибрали в президенти і доводиться крутитися, здавати недвігу
-
Сдаются студии, даунтаун, Торонто, метро Sent George 1800-2000 cad, всё включено. С мебелью, паркингом. На любой срок, доступно сейчас. Pet's friendly
-
Оце стандарт Я теж Але ризикував, бо думав що швидше знайду роботу, запозичив такі в кінці трохи грошенят, не вистачило 3к допомоги і на житло (платив за півроку наперед по умовам) та взагалі на життя. Ну нічого, віддав, наче трохи тепер стабільно 🤷
-
Так в готелі кормили Я ось так жив, деяким їжі готелю не вистачало, мені щоб вижити було норм
-
Я втратив 20 кг😁 Пішло на користь
-
То харчування було розраховано на дорослого кота . Бургер і сік - це таке собі . Ми завжди щось купували . Банк ніхто за нас не відкривав ,треба було принаймі туди якось доїхати . Недаремно уряд вимагає від іммігрантів кошти . Бо тут 100 долларів - це як в Україні мати 10 грн .
-
Чого? Ви хіба не заробили їх знову 👀
-
Це дуже круто
-
Ну я ж кажу , а чіпси з оцетом,та і ніші - то мабуть що не продавалось - відавали тим готелям . Цікаво скільки реально готель отримував за кожну людина за харчування . Бо чесно кажучи ,як я памʼятаю - то там як повезе ,ми були в бест вестерн - харчування умовне там було , дуже мало і не завжди їстівне . А ось сам готель ,круто . Номер великий і все ок . Тут без питань ,ну і документи в готелі - то прям топ топ .