Українська Канада
-
Так в готелі кормили Я ось так жив, деяким їжі готелю не вистачало, мені щоб вижити було норм
-
Я втратив 20 кг😁 Пішло на користь
-
То харчування було розраховано на дорослого кота . Бургер і сік - це таке собі . Ми завжди щось купували . Банк ніхто за нас не відкривав ,треба було принаймі туди якось доїхати . Недаремно уряд вимагає від іммігрантів кошти . Бо тут 100 долларів - це як в Україні мати 10 грн .
-
Чого? Ви хіба не заробили їх знову 👀
-
Це дуже круто
-
Ну я ж кажу , а чіпси з оцетом,та і ніші - то мабуть що не продавалось - відавали тим готелям . Цікаво скільки реально готель отримував за кожну людина за харчування . Бо чесно кажучи ,як я памʼятаю - то там як повезе ,ми були в бест вестерн - харчування умовне там було , дуже мало і не завжди їстівне . А ось сам готель ,круто . Номер великий і все ок . Тут без питань ,ну і документи в готелі - то прям топ топ .
-
Там і я був Все так Деякі додатково бігали в сусідній готель, я пару раз брав там вечері 🤷 Ну то таке, час пройшов, тільки спогади.
-
Та я памʼятаю ,бігали в готелі щоб взяти порцію ,навіть в групах писали ,щоб приходили і забирали ,але люди ,які вже квартири познімали ,теж їздили в готель за бургерами ,на автомобілях копійка до копійки ,як то кажуть . Там такі кадри були веселі , і в фуд банки на авто і в готель , кажуть вони готові були і повітря в церкві зіпсувати за умовну гривню . Як згадую,аж сумно стає .
-
Я це розумію ,сюди б не їхав ,якби не війна . Сам не був готовий до всього цього . Враховуючи ,що я дядько який пройшов моря . Тобто був і працював в доволі складних умовах ,закритий бувало по 4-6 місяців в бляшанці (кораблі)з 15 хлопцями . І стрес для моряків і пілотів - це взагалі рідне . Але навіть з цим досвідом було непросто . Дружина то взагалі ,була в депресії десь 10 місяців . Добре були таблетки .