Українська Канада
-
Там і я був Все так Деякі додатково бігали в сусідній готель, я пару раз брав там вечері 🤷 Ну то таке, час пройшов, тільки спогади.
-
Та я памʼятаю ,бігали в готелі щоб взяти порцію ,навіть в групах писали ,щоб приходили і забирали ,але люди ,які вже квартири познімали ,теж їздили в готель за бургерами ,на автомобілях копійка до копійки ,як то кажуть . Там такі кадри були веселі , і в фуд банки на авто і в готель , кажуть вони готові були і повітря в церкві зіпсувати за умовну гривню . Як згадую,аж сумно стає .
-
Я це розумію ,сюди б не їхав ,якби не війна . Сам не був готовий до всього цього . Враховуючи ,що я дядько який пройшов моря . Тобто був і працював в доволі складних умовах ,закритий бувало по 4-6 місяців в бляшанці (кораблі)з 15 хлопцями . І стрес для моряків і пілотів - це взагалі рідне . Але навіть з цим досвідом було непросто . Дружина то взагалі ,була в депресії десь 10 місяців . Добре були таблетки .
-
Я скинула посилання, де вся інформація вказана. Ви видалили?
-
Ні, скидувала сюди Там різні посилання якщо що
-
Ось тут є вся-вся інформація, включно із списком перекладачів по провінціям, як підготувати документи, що треба завіряти (якщо треба) та куди відправляти на апостиль www.international.gc.ca/gac-amc/about-a_propos/services/authentication-authentification/step-etape-1.aspx?lang=eng
-
Там одне було. Глянете у адмінці, шо то за шайтан видалив?)
-
Вам треба відправити на апостиль оригінал свідоцтва про народження Потім є різні варіанти 1. Зробити переклад свідоцтва на українську мову, нотаріально його завірити та відправити на апостиль. Потім із тими подвійними апостилями їхати до Консульства, де замовляти довідку про набуття громадянства України 2. Зробити нотаріально завірений переклад свідоцтва в Україні. В такому випадку не треба буде робити апостиль на цей переклад. 2.1. переслати переклад в Канаду та їхати до Консульства, де замовляти довідку про набуття громадянства України 2.2 із цим перекладом вже в ДМС в Україні оформлювати Довідку про набуття громадянства України.
-
Для отримання довідки громадянства дитині. Питаю тут, бо у консульство не додзвонитись щоб запитати і на мейли вони не відповідають. Хочу почути конкретну відповідь- хто робив цю довідку- як саме перекладати і завіряти треба (видана довідка в Онтаріо)