Українська Канада
-
Так ви ж і є той другий
-
всем привет имеется несколько билетов на концерт ADELE - 23 Ноября место Лас-Вегас (США) "УСПЕЙТЕ! Адель решила взять перерыв в карьере после тура в Лас-Вегасе"
-
В Індії своя атмосфера: там пройшли щорічні бої г*вном. Тисячі людей зібралися в одному із селищ, щоб закидати один одного коровими фекаліями. Фестиваль зветься «Війна Підакала» і місцеві вірять, що участь у ньому приносить здоров'я, процвітання та рясні дощі. Приблизно так виглядає срач в фейсбуці 😁
-
Хороший та поганий поліцейський
-
Невже?😂 Бо тут багато хто хвалить Канаду і кричить та яка корупція, це ж Канада найкраща країна у світі😁
-
@banofbot я вже задовбався слухати оцей вічний стогін і розпалювання ворожнечі. Ні я не його прихильник від слова взагалі. Але вважаю відповідальність має бути спільна всеодно. Тому що виграш зеленського означає що і я і ви недопрацювали з родичами з друзями з колегами. Я знаю багатьох з вищими освітами, класними роботами, отшників і добровольців які вже 3 рік від окопу до окопу. Оце розказування з чату Канади що є українці правильні і ні вже достало.