Українська Канада
-
Про підтвердження біометрії не відсилав. Консент форму так треба. Біометрію ні. Якщо ви за кордоном, то в місцевому банку скоріш за все прийдеться відкрити рахунок і з нього вже оплатити по реквізитам. Або знайдіть знайомих, хто зробить то за вас, але у примітках напише що то ви оплачуєте
-
Я за кордоном
-
І про підтвердження біометрії, не треба? Бо я дивлюсь відео, і там пише що треба лист про проходження біометрії, в мене є це письмо
-
Треба ще Consent form заповнити і вкласти.
-
Тобто можна прийти в банк, дати реквізити, і оплатити? Правильно зрозуміла? Бо не знаю як онлайн, нбу ту конвертацію запретили, і нажаль не йде операція(
-
Боже, та хоть хтось розкажіть як ви відправляли кур‘єром/поштою, на вклейку візи, бо я не розумію взагалі як це має відбуватист
-
Доброго дня хто може допомагти в пошуку кімнати в Канаді та роботи буду вдячний
-
Доброго дня, чи є хтось хто здавав біометрію у Лондоні? Чи можна прийти без попереднього запису? Тому що намагаюсь зареєструвати апоінтмент, а дати є тільки на жовтень, а на листопад неможливо записатися.
-
Можливо комусь цікавий наш особистий досвід отримання візи. 2.06 подали заявку, того ж дня отримали запрошення на біометрію. 30.08 здали біометрію 16.09 отримали Biometric Validity Letter і Original Passport Request 26.09 відправили паспорти на вклейку через турагентство в Бухарест 26.10 отримали паспорти із вклеєними візами до кінця дії паспорту на дітей ще й досі немає відповіді
-
Ні, смисл, вони ж так з рук не візьмуть Це поштою, кур‘єром Тому питаю, бо я не хочу наробити помилок з цим😅Як це все відбувається
-
Добрий день теж , цікавить , ви хотіли особисто йти в візовий центр?
-
Доброго дня, поділіться досвідом, хто відправляв паспорт на вклейку візи у Берлін, або приїжджав і кур‘єру віддавав документи, та для своєї перевірки які документи ставили у конверт? Дякую🤍🫶
-
@banofbot