Українська Канада
-
Вітаю, друзі. Підкажіть будь ласка, що потрібно для подовження паспорта дитині 4 років (документи, фото, тощо) бо я так зрозумів черги на новий я не дочекаюся Дякую
-
В тяжкі часи треба закони які будуть зміцнювати країну. Як і сильні лідери
-
Замало емодзі
-
Мені епл експрес часто доставляє але й канада пост теж
-
Дякую за відгук. Врахуємо у наступній публікації 😂
-
Сдаются студии, Торонто, даунтаун, метро Sent George 1700-1900 cad, всё включено. С мебелью, паркингом. На любой срок, доступно сейчас. Pet's friendly
-
(7 + 9) @Loli_poppsss, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(3 + 6) Алла, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Квебек, це як Шотландія у Великобританії. Ті теж грозилися стати незалежними, якщо Британія вийде з ЕС
-
(8 + 7) @Petro3207, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Якщо ти не здатний до змін, то національність тільки одна
-
Чого б це...
-
О_о, що таке «цінності бідних людей»? Чи можна дізнатися визначення?
-
Скажіть, будь ласка, де саме в словах Yurii ксенофобію Ви побачили/відчули?
-
Тре бути ізяславом. Коли треба - ізя, коли треба - славік. Сьодня татове прізвище, завтра мамине.
-
Трошки поговорив з AI. Цікава відповідь була в кінці.
-
Фото, заява, ворк пермит дитини та ваш, свідоцтво про народження, ваш паспорт, паспорт дитини для продовження
-
Шо там аі… тут пацик з установками успєшного успєха і мисленням біг бізнуса і річ піпол сказав шо можна поміняти. Пс. Ой сорі. Пацик то тоже можна поміняти, якшо нада
-
Я чув про " бідне мислення" ,але то таке ...
-
З ChatGPT можна розмовляти скільки завгодно, але це не означає, що Ви отримаєте на 100% вірну відповідь. Формальний рівень «національності» - це як? Якщо людина народилася від мами-українки і тата-росіянина (це як приклад), то якої національності вона буде?
22 Jan 2023, 19:22
117551/124727
about an hour ago