Українська Канада
-
Можливо комусь цікавий наш особистий досвід отримання візи. 2.06 подали заявку, того ж дня отримали запрошення на біометрію. 30.08 здали біометрію 16.09 отримали Biometric Validity Letter і Original Passport Request 26.09 відправили паспорти на вклейку через турагентство в Бухарест 26.10 отримали паспорти із вклеєними візами до кінця дії паспорту на дітей ще й досі немає відповіді
-
Ні, смисл, вони ж так з рук не візьмуть Це поштою, кур‘єром Тому питаю, бо я не хочу наробити помилок з цим😅Як це все відбувається
-
Добрий день теж , цікавить , ви хотіли особисто йти в візовий центр?
-
Доброго дня, поділіться досвідом, хто відправляв паспорт на вклейку візи у Берлін, або приїжджав і кур‘єру віддавав документи, та для своєї перевірки які документи ставили у конверт? Дякую🤍🫶
-
@banofbot
-
@banofbot
-
www.youtube.com/watch?v=k-8TmxgnAHk
-
Добрый день, подскажите пожалуйста где в Испании можно пройти мёд комиссию перед выездом в Канаду, или ее необходимо проходить только на территории Канады? Спасибо за ответ
-
Та отож) Почекаю на загал 6 неділь і поїду туди
-
Печаль (
-
В мене статус змінився ше 2 неділі назад i POE лист прийшов а VAC кажуть в IRCC чекайте
-
В Бухаресті , чекали 16 днів Жодних листів від візового не приходило Змінився статус анкети в кабінеті і через два дні забрали
-
Мене більше цікавить як дочекатися паспорт з вклейки і з глузду не з'їхати ) вже 22 дні чекаю
-
Дякую за відповідь 🌸
-
Строку на біометрію немає , для програми скасований