Українська Канада
-
А ще ніхто не розуміє різниці між расизмом , ксенофобією і шовінізмом .... Всі тулять все підряд..
-
Я можу розповісти прикол про свого батька і дядька, які народилися за совка. У одного національність написали як «українець», в іншого ж - «русский», це при тому, що батько був один і той самий.
-
Ага ,або ти ведеш з кимось діалог ,а вони читають останнє повідомлення і давай насипати по ньому ....
-
А в них колектора працюють ,за такими принципами ( якщо так можна назвати) як в Україні?
-
Абсолютно ні. Багато є червоних ліній які колектор не перейде. Тому що це підсудне тут.
-
Треба наповнити бюджет міста Покращити інвестиційний клімат, покращити умови для роботи бізнесу ❌ Зібрати побільше штрафів 💚
-
2+2= дивіться на загальну динаміку 😂
-
А я відповів, як саме в більшості випадків. Дивіться на загальну динаміку
-
Так тато чи мати? Якщо на нейтральну території поїду з африканкой хто буде мій син?
-
Ви можете вважати себе, ким хочете, але країни мають опрацьовану процедуру
-
Хто як хоче так і робе. Все тепер я національності малазієць
-
(2 + 10) @vkozubal, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Треба розуміти різницю між етносом і нацією.
-
На постоянную основу нужен человек на бинанс со знанием Русского/Украинского языка график с 09:00-15:00 Оплата труда достойная Бесплатное обучения Писать в личные сообщения.
-
Uncle from Walmart хоче кікнути @DanilovaM715 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
На постоянную основу нужен человек на бинанс со знанием Русского/Украинского языка график с 09:00-15:00 Оплата труда достойная Бесплатное обучения Писать в личные сообщения.
-
Andrii хоче кікнути @DanilovaM715 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
В інтернеті взагалі в людей зазвичай відсутня емпатія і часто все зводиться до агресії, так психологія працює.
22 Jan 2023, 19:22
117586/124716
37 minutes ago