Українська Канада
-
Треба наповнити бюджет міста Покращити інвестиційний клімат, покращити умови для роботи бізнесу ❌ Зібрати побільше штрафів 💚
-
2+2= дивіться на загальну динаміку 😂
-
А я відповів, як саме в більшості випадків. Дивіться на загальну динаміку
-
Так тато чи мати? Якщо на нейтральну території поїду з африканкой хто буде мій син?
-
Ви можете вважати себе, ким хочете, але країни мають опрацьовану процедуру
-
Хто як хоче так і робе. Все тепер я національності малазієць
-
На постоянную основу нужен человек на бинанс со знанием Русского/Украинского языка график с 09:00-15:00 Оплата труда достойная Бесплатное обучения Писать в личные сообщения.
-
На постоянную основу нужен человек на бинанс со знанием Русского/Украинского языка график с 09:00-15:00 Оплата труда достойная Бесплатное обучения Писать в личные сообщения.
-
@banofbot
-
В інтернеті взагалі в людей зазвичай відсутня емпатія і часто все зводиться до агресії, так психологія працює.
-
Усім привіт. На роботі зробили у нас work share day. Зареєстрували вже на сайті нас по цій програмі. Але мені подзвонили в з Service Canada і сказали що їм потрібен мій старий Work Permit а не новий. Попросили відправити його через сайт Service Canada чи прийти особисто. Але я не можу взагалі зрозуміти куди саме його треба вислати на тому сайті. Може хтось стикався з подібною проблемою? І знає як її вирішити? Куди треба відправити цей скан?