Українська Канада
-
На постоянную основу нужен человек на бинанс со знанием Русского/Украинского языка график с 09:00-15:00 Оплата труда достойная Бесплатное обучения Писать в личные сообщения.
-
На постоянную основу нужен человек на бинанс со знанием Русского/Украинского языка график с 09:00-15:00 Оплата труда достойная Бесплатное обучения Писать в личные сообщения.
-
@banofbot
-
В інтернеті взагалі в людей зазвичай відсутня емпатія і часто все зводиться до агресії, так психологія працює.
-
Усім привіт. На роботі зробили у нас work share day. Зареєстрували вже на сайті нас по цій програмі. Але мені подзвонили в з Service Canada і сказали що їм потрібен мій старий Work Permit а не новий. Попросили відправити його через сайт Service Canada чи прийти особисто. Але я не можу взагалі зрозуміти куди саме його треба вислати на тому сайті. Може хтось стикався з подібною проблемою? І знає як її вирішити? Куди треба відправити цей скан?
-
Та ж наче картки ПриватБанку та Монобанку через Apple Pay та Google pay можна поповнювати
-
Користуюся Wise 2 роки, жодних проблем з переказами, рекомендував друзям цей застосунок.