Українська Канада
-
В Бухаресті , чекали 16 днів Жодних листів від візового не приходило Змінився статус анкети в кабінеті і через два дні забрали
-
Мене більше цікавить як дочекатися паспорт з вклейки і з глузду не з'їхати ) вже 22 дні чекаю
-
Дякую за відповідь 🌸
-
Строку на біометрію немає , для програми скасований
-
Можна здавати за однією інформацією 90 днів а в Римі мені сказали що нема сроку.
-
О теж цікавить ,чи зараз 30 днів це не критерій ?
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, чи може інша (стороння взагалі) людина віднести паспорта всієї групи на вклейку віз? Чи потрібен запис до візового центру для цього? Цікавить Молдова, але може в когось був такий досвід. Чи потрібно заповнювати цій людині анкету, як ми заповнювали при здачі біометрії? На сайті візового центру знайшла тільки інфу, що паспорта може забрати будь хто з довіреністю, а от про подачу нічого, і додзвонитися не вийшло Пошук тут показав мені запитання, але відповідь так і не знайшла🤷
-
Добрий день а в кого є файл,Щоб заповнити для відправки назад там 3 аркуша
-
2.5 місяці
-
Ми 17 днів.дочці дали через 2 тижні після подачі,а сину чекаємо до сих пір
-
Колись бачив один репортаж, там репортер підходив до незнайомців і розповідав таку саму історію, і от він підходить до чоловіка років 40 і починає йому розказувати що якщо він би не палив то міг би купити такий самий ферарі як ось біля нас тут стоїть. І цей чоловік його питає - а ти куриш? Р: Ні Ч: А в тебе є така ферарі? Р: Ні Ч: Ну то і не розказуй мені казок Сів у своє ферарі і поїхав