Українська Канада
-
Не зрозуміло, що готівкою?
-
Що не в такій поганій країні він живе. Ви теж на ютуб блокуєте ці всі канали 'why I'm leaving Canada'?
-
Тобто немає банківських рахунків.( Зарплату )
-
У вас будуть пейстаби. Як доказ офіційного доходу.
-
(5 + 3) @verona93nika, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
На який термін дають візу?
-
Вже зміни( з 6 листопада )- колись на 10 років Тепер на розгляд офіцера
-
Я мешкаю зараз в Ірландії, і хотіла б злітати до Канади відвідати друзів, у Канаді у мене лише рідний брат. якщо я подам на гостьову візу, мені її на півроку дадуть, і протягом цього часу я можу лише 20 днів перебувати в Канаді, чи не так?
-
Чому? Візу можуть надати до 10 років. Час перебування за також візою до 6 місяців
-
Так? напевно неправильну інформацію прочитала. Дякую!
-
Всім добрий день! Роблю резюме для роботи, за всіма канадськими стандартами, а також стандартами штату. Щодо ціни пишіть у особисті
-
Продам білет на концерт Нерви 24 листопада за $95
-
(6 + 6) @Lee61231, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Ми ніколи не мали проблем з Canada post , з федекс і Амазон завжди
-
Потрапляє на вулиці Канади з південного кордону Та хто цей Шерлок Холмс? Геній, детектив і просто сверхразум
-
Так це,що,виходить Трюдо зрадник?
-
А що поганого якщо війни не буде?
-
Звісно ж життя людей
-
Вони зранку обстрiляли ракетами Одесу та область. Пропало свiтло, вода та тепло. Це вже було пiсля розмови Шольца та путiна
-
Одесу....вони все обстріляли ,навіть в гори залетіли ... "Щоб часом дзвінки не помогли"....
22 Jan 2023, 19:22
117868/125283
about an hour ago