Українська Канада
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка, якщо в чоловіка Гепатит Б, в хронічній, неактивній формі. хтось з тим стикався? Знімуть обмеження з ворк перміту, чи ні? Чи пов‘язане це з PR?
-
Боюся в мене цікавіше. Я отримав візу давно. Віза діє 9 років, до кінця паспорту. Потім я ще 5 місяців чекав на візу дружини й досі чекаємо. Подзвонив на гарячу лінію по CUAET, у Оттаву. Там жінка мені сказала, що 5 місяців мого WP вже пройшли й як я його отримаю у аеропорті він буде діяти з дати отримання мною листа про попереднє погодження WP (letter of introduction) 3 роки. А не з дати його фактичного отримання у аеропорті. Хто ж правий та де істина?(
-
Грітінгс, як то кажуть, шановні!:) Підкажіть будь ласка, work permit CUAET: - Починає діяти з дати приходу на скриньку Letter of Introduction й закінчується через три роки, у дату, написану у цьому листі? (Letter of introduction expiry date) Або ж - Починає діяти з дати фактичного отримання WP у аеропорті та закінчує через три роки від цієї дати?
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, на рахунок підтвердження запису на біометрію. Прийшло таке повідомлення на пошту. Я натискаю Confirm Appointment, зареєструвалася на сайті VFS, але ніяк не виходить зайти туди і підтвердити запис. Можливо, у когось теж так було?
-
Добрий день,може хтось підкаже, я отримав робочу канадську візу (worker),на цей же паспорт маю шведський дозвіл на роботу, по директиві тимчасового захисту в ЄС, соцвиплат в Швеції не отримую, наскільки ймовірно що мені відмовлять в продовженні шведських документів через канадську візу,поясніть хто мав схожу ситуацію.