Українська Канада
-
А якшо дивитись далі свого носа і побачити паджіта? Не буде мучітєльно больно?
-
Так, на жаль, це реальність не лише для студентів, а й для всіх тимчасових резидентів. До речі, високі бали в 500 і більше часто досягаються завдяки LMIA, які багато хто отримує нечесним шляхом. Наприклад, нерідко платять роботодавцям 15-20 тисяч доларів за додаткові 50 балів у системі Express Entry. Як бачимо навіть у цій статті, більшість – це індуси. Я здала CELPIP з результатами 10 і вище, маю вищу освіту, досвід роботи в Канаді та Україні й мені 29 років. Мій загальний бал – 495. Колись цього було достатньо для отримання PR, але тепер, з "індуською монобільшістю" та їхніми методами, цей бал вважається низьким. 🤷♀️ Тому зрозуміло, що це не є нормально і можливо будуть якісь зміни.
-
навчання платне і коштує десь мабуть під 15 тис на рік. Студенти які на студентському перміті і потім на ворк перміті після навчання платять за все 100%, ніяких пільг - нічого. Вони несут гроші до коледжів, де навчаються 90% таких же інтернешнл студентів. З їх грошей платять ЗП викладачам, купі асистентів, рент житла, тощо.Після навчання вони повністю адаптовані для роботи тут в перекваліфіковані (більшість з них вже з освітою, бо це післядипломна освіта) і знов таки - на своїх грошах або що самі зароблять. EE і студенти приносять людей в освітою, грошами, підготовленими для життя. Тобто прибуткові стріми для країни. Якщо без схематозу, але немає і сенсу дискутувати ро щосб якщо воно незаконне. Тепер порівняйте з тимчасовими працівниками яких приперли по лміа працювати нижче маркету десь на траку або щось таке
-
Це супер, сподіваюсь що від цього бали будуть нижчими, тому що це не реально набрати 540 балів, якщо в тебе немає lmia або французької. До речі, щодо lmia все реально було. Всі мої знайомі з Індії так робили піар. В Брамптоні кожна друга компанія це пропонує і люди погоджуються. Я не знаю як зараз після цих змін, але до цього це точно було. Інакше я не знаю як можна набрати такі високі бали🤷♀️.