Українська Канада
-
Вам написали що індуси використовують схеми з лміа. Ви сказали що це майже не реально. Потім кажете що декілька десятків тисяч від декількох сотень тисяч (тобто 10% з ваших же слів) це не велика вибірка. Потім ви викладаєте посилання що дійсно компаніі абюзать цю систему длзвілів. Я вирішив перевірити ваші слова. І перше що знайшов неофіційні статистики що приблизно 22% лміа видані з корупцією в рамках компанії. Так сам уряд може і не отримувати нічого від цих схем. Але компаніі абюзать цю систему в своїх інтересах. Тобто просовують своіх потрібних людей. І чи це дійсно робітники чи це просто шляхи напівлегальноі імміграціі ми не знаємо.
-
Підкажіть будь ласка, це стосується тільки оформлення паспортів, чи також можна поставити апостиль на документи?
-
Підкажіть, будь ласка, вам потрібно апостилювати український закордонний паспорт? Якщо так, то його можна буде апостилювати лише в Україні, у Канаді не вийде. Якщо вам потрібен апостиль на канадський паспорт, можу допомогти з цим. Не хочу спамити, написавши вам у особисті повідомлення.
-
мені треба апостилювати заяву про дії з юридичною особою в Україні, типу довіреності.
-
Апостиль може ставити лише та країна, яка видала документ. Тобіш, якщо це будь-який документ виданий Україною - то апостиль можна зробити виключно в Україні. Ну або просто консульську легалізацію зробити. Проте на виїзній сесії консула наче такого не передбачається.
-
Я не сказав що так робитиму Мені просто не шкода другий бо в нього короткий строк і віза прострочена І хотів дізнатись для кого взагалі розраховано Але зрозумів якщо перміт прострочиться то це погано Але хіба це так швидко відбувається? Умовно хтось дійсно втратив паспорт тут він стає в Канаді нелегалом ? За який строк максимум потрібно зробити новий, щоб не мати проблем
-
документ видаю я) а я - в Канаді. Я пишу заяву по формі, потрібній нотаріусу в Україні для вчинення дій в Україні. Для того, щоб документ прийняли в роботу він має бути не тільки підтверджений місцевим нотаріусом, а ще заапостильований. Такі правила.