Українська Канада
-
Третій плюс канади до гарних дерев і медицини. Ніде такого чорного асфальту нема
-
🎶 Шукаєте особливу пісню на замовлення? Ми створимо її для вас! 🎶 У нас можна замовити унікальний трек на будь-який випадок – день народження, ювілей, свято чи навіть для вашого бізнесу! ✨ Чому обирають нас? - 💫 Пишемо пісні швидко – готово вже наступного дня! - 🎤 Враховуємо всі ваші ідеї для треку, що зачепить з перших секунд. - 🎧 Надаємо доступ до портфоліо з нашими роботами – переконайтесь у якості! Пишіть у приватні повідомлення для замовлення ‼️ Або звертайтеся до нас у Телеграм: t.me/Creatmaster 🎶 Портфоліо: t.me/musicforfam
-
Що це за форми? Навіщо вони?
-
Шукаю волонтерів для масштабного проєкту Наша організація Better Future for All працює над важливим соціальним проєктом і шукає допомогу в маркетингу та роботі з соціальними мережами. Це чудова можливість: • Отримати практичний досвід роботи в канадській організації. • Розширити свій професійний круг знайомств та познайомитися з іншими спеціалістами. • Додати цікавий проєкт до свого портфоліо. Уся робота виконується онлайн, тому ви можете долучитися з будь-якої точки. Якщо це вам цікаво, напишіть мені, і я з радістю розповім більше!
-
в цілому сама організація вже 3 роки допомагає українцям з усім, від пошуку житла до влаштування на роботу та з предметами першої необхідності, також в нас є соціальні клуби та українських бабусь, дітей та жінок і нові в процесі розробки. Зараз ми приймаємо участь у конкурсі, щоб отримати приміщення в центрі торонто та зробити повноцінний соціальний центр
-
О не знав, що питання ставити не можна Чому коли я бачу якусь спільноту, то вони так реагують на просте запитання 😅
-
Так фішка в тому, що ніхто ж не давав ніяке оголошення, тому які можуть бути питання 🌚 Це просте питання бо цікаво
-
Це була легка атака, а не питання 😂