Українська Канада
-
Це була легка атака, а не питання 😂
-
Привіт! Хочу порекомендувати вам канал. Тут великий вибір сті ків для GL.0, HEE.ТS, ТЕР.ЕA. Також в наявності є сига рети, одноразові пристрої, гаджети для сті ків та багато іншого. Залишаю контакти та посилання на наш канал нижче👇 Самовивіз без передоплати 📦 Доставка по всій країні 📍 Постійно поповнюється асортимент новими пропозиціями 😊 Регулярно проводяться акції 🙏 Оновлення товару – регулярно ✅ Доступний як роздріб, так і опт ✅
-
🫶ЗАПРОШУЄМО НА БЕЗКОШТОВНИЙ ПРОБНИЙ УРОК 🫶 ⭐️ATTENTION ⭐️ WHY_NOT_ACADEMY ЗАПРОШУЄ ТЕБЕ НА НАВЧАННЯ 🎤 ВОКАЛ 🎹 ФОРТЕПІАНО ОСЬ НАШ ІINSTAGRAM ⬇️ www.instagram.com/why_not_academy?igsh=MWxsMXUzMmcxcnNt Проводимо набір на заняття ONLINE ! ⭐️ЗДІЙСНИ СВОЮ МРІЮ⭐️ ⭐️ВІДКРИЙ У СОБІ НОВІ ЗНАННЯ⭐️ ⭐️ВІДЧУЙ ТВОРЧУ АТМОСФЕРУ⭐️ ⭐️ПОЛЮБИ СВІЙ ГОЛОС ТА НАВЧИСЬ НИМ КЕРУВАТИ⭐️ Для кого підійдуть уроки онлайн? Що для цього потрібно ? Детальнішу інформацію ти можеш прочитати у нас на сторінці instagram ♥️ ПИШИ В DIRECT ✍️ І ЗДІЙСНЮЙ СВОЮ МРІЮ 🔥🔥🔥 . . . . .
-
Toronto, гарний мегаполіс, Ванкувер теж, ці два міста в Канаді топ, я хотів би жити в одному з них.
-
Мені здається щоб зрозуміти топ це чи ні. Треба там пожити для початку
-
Я вважаю, що навчання взагалі не має бути способом для імміграції, тож усе правильно.
-
Ну так їм обіцяли освіту, а не PR Все чесно
-
Я живу в Торонто вже два роки. Спочатку було важко, але це типово для всіх новоприбулих. Серед переваг Торонто для мене: велика українська спільнота, майже немає русні, є робота для мене, близькість до кордону зі США та Ніагари, багато парків і озеро (я милуюся ним щодня з вікна — це мій антидепресант). Серед недоліків — клімат і відсутність хороших міграційних програм (так, дякую за економічну та гуманітарну, але цього замало). У Парижі я жив і працював довго, але з сім’єю туди б не переїхав. Чи варте Торонто своїх витрат? Для тих у кого фіксована зарплата, однакова по всій Канаді, можливо й ні. Але для мене переїзд у дешевше місто означає зменшення доходів, тому моя відповідь — так, варто.
-
Це дуже нагадує мені як працює пропаганда. Показати половину правди, щоб люди додумали що треба тобі. Вони через освіту набирали мігрантів щоб закрити план + видоїти з них гроші всі і вони залишаються і далі працюють і платять податки 😂
-
В поліції щось сказали?