Українська Канада
-
Ну так їм обіцяли освіту, а не PR Все чесно
-
Я живу в Торонто вже два роки. Спочатку було важко, але це типово для всіх новоприбулих. Серед переваг Торонто для мене: велика українська спільнота, майже немає русні, є робота для мене, близькість до кордону зі США та Ніагари, багато парків і озеро (я милуюся ним щодня з вікна — це мій антидепресант). Серед недоліків — клімат і відсутність хороших міграційних програм (так, дякую за економічну та гуманітарну, але цього замало). У Парижі я жив і працював довго, але з сім’єю туди б не переїхав. Чи варте Торонто своїх витрат? Для тих у кого фіксована зарплата, однакова по всій Канаді, можливо й ні. Але для мене переїзд у дешевше місто означає зменшення доходів, тому моя відповідь — так, варто.
-
Це дуже нагадує мені як працює пропаганда. Показати половину правди, щоб люди додумали що треба тобі. Вони через освіту набирали мігрантів щоб закрити план + видоїти з них гроші всі і вони залишаються і далі працюють і платять податки 😂
-
В поліції щось сказали?
-
І вони у 100% вірять. Ну так звісно. І про статистику не знають
-
Але спочатку уривайся в третю штурмову
-
НАЙМ НА НАЙМ!!! КАНАДА/США Потрібен персональний помічник Розташування: Канада/США Досвід роботи не потрібен - навчання проводиться Робота з дому години роботи: - з понеділка по п'ятницю (3-4 години) Додаткова компенсація за вихідні зміни (неділя/субота) Якщо ви зацікавлені, надішліть повідомлення
-
Чи робив хтось довіреність на продаж нерухомого майна через консульство?
-
Підскажіть, будь ласка, звернутись куди?